Quote Originally Posted by Pijyo View Post
Аз се бях свързвал с тях и нищо конкретно не отговаярт само завъртат думите. Една жена искаше само да ми се обажда, за да ме зариби. Интересувам се да ми даде името на лекаря където ще направи операцията, отначало не искаше, после даде името на този Dr Soner, като каза , че той не извършвал операцията, а екип, водело се операция под контрол на доктор. Каза, че нямало доктор в света, който да извършвал присаждане на коса, нямало такова нещо. Това означава, че всички тези уважавани и известни доктори по присаждане на коса са лъжци. Нямам думи....
За цената пък , показват уж по- ниска цена, но неизвестни никому хора ще те оперират. Затова внимавайте наистина са измамници.
Който на евтини цени се оперира после трябва да дава много големи суми за корекция.
Какво безочие и нахалство само са тези Clinicana и все още не спират да дават реклами...
Обадих се на мой приятел в Истанбул и той се е обадил в Acibadem ( нали уж там се водят), те са казали че нямат връзка с тази организация Clinicana и така е - използват името на доктора там в болницата Dr.Soner Tatlidede, просто за замаскирване на работата го използват, защото той не извършва операции. Направили само сайт за маска и сложили турски номер с българска туркиня за да зарибява и лъже празноглавци без коса.

Когато ги гледам тези Clinicana, Cosmedica, Dr.Serkan Aygin , Esthetica , RotaHair, Esteworld,Medi Kara (Karacitours)и какви ли не там подобни фалшиви представителства, всичките са един тип лъжливи- измамници.
Рекламират се с уж, че предлагат евтини цени, но не казват какво стои зад това и каква е причината, я тя е една няма доктор да прави операции....
Толкова много лоши отзиви и клипчета навсякъде има за тях, че направо да ти прилошее и най- интересното , че не им пука и си продължавата с мизерните фейк реклами, само дето задръстват интернета.

Ще си правя присаждане в турция, но ще бъде при доктор Oztan, защото има сертификти от ishrs и fue europe.
може да е скъпичко, но вярвам, че ще имам успех с него.
Господ ни е дал мозък, за да различаваме истсинското от измамното.