ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 35 of 47 ПървиПърви ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно
Results 341 to 350 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2016
    Публикации
    4
    Quote Originally Posted by Pijyo View Post
    Аз се бях свързвал с тях и нищо конкретно не отговаярт само завъртат думите. Една жена искаше само да ми се обажда, за да ме зариби. Интересувам се да ми даде името на лекаря където ще направи операцията, отначало не искаше, после даде името на този Dr Soner, като каза , че той не извършвал операцията, а екип, водело се операция под контрол на доктор. Каза, че нямало доктор в света, който да извършвал присаждане на коса, нямало такова нещо. Това означава, че всички тези уважавани и известни доктори по присаждане на коса са лъжци. Нямам думи....
    За цената пък , показват уж по- ниска цена, но неизвестни никому хора ще те оперират. Затова внимавайте наистина са измамници.
    Който на евтини цени се оперира после трябва да дава много големи суми за корекция.
    Какво безочие и нахалство само са тези Clinicana и все още не спират да дават реклами...
    Обадих се на мой приятел в Истанбул и той се е обадил в Acibadem ( нали уж там се водят), те са казали че нямат връзка с тази организация Clinicana и така е - използват името на доктора там в болницата Dr.Soner Tatlidede, просто за замаскирване на работата го използват, защото той не извършва операции. Направили само сайт за маска и сложили турски номер с българска туркиня за да зарибява и лъже празноглавци без коса.

Когато ги гледам тези Clinicana, Cosmedica, Dr.Serkan Aygin , Esthetica , RotaHair, Esteworld,Medi Kara (Karacitours)и какви ли не там подобни фалшиви представителства, всичките са един тип лъжливи- измамници.
    Рекламират се с уж, че предлагат евтини цени, но не казват какво стои зад това и каква е причината, я тя е една няма доктор да прави операции....
    Толкова много лоши отзиви и клипчета навсякъде има за тях, че направо да ти прилошее и най- интересното , че не им пука и си продължавата с мизерните фейк реклами, само дето задръстват интернета.

Ще си правя присаждане в турция, но ще бъде при доктор Oztan, защото има сертификти от ishrs и fue europe.
    може да е скъпичко, но вярвам, че ще имам успех с него.
    Господ ни е дал мозък, за да различаваме истсинското от измамното.

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by YordanN View Post
    Здравейте.
    Аз също се подложих на процедурата при Др. Демир и останах много доволен. Всичко мина перфектно. Преди това разбира се прерових всичко за всяка клиника и се видях с доста хора с присадена коса, като си взех доста поуки и съвети от тях. Ето линк с мои снимки преди и след процедурата. https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=167 Присадих си 2100 присадки общо на темето и на бритона. Който иска може да ми пише във Фейсбук ето линк https://www.facebook.com/ynenov . Ще помогна на всеки и ще ви дам съвети за всичко за каквото се сетите!
    Здравей,
    Кога си правил процедурата?

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2018
    Публикации
    4
    Привет. И аз се чудя къде да избера при др.Демир или др.Озтан да бъде. Все още съм на кръстопът. И също ме интервсува може ли да кажеш разбрах за прп терапия след операцията я правели, има ли наистина някакво действие??!!

Junior Member
    Регистриран
    Aug 2018
    Публикации
    8
    Къде правят такива терапии как става това ?

Junior Member
    Регистриран
    May 2016
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by Rocky77 View Post
    Привет. И аз се чудя къде да избера при др.Демир или др.Озтан да бъде. Все още съм на кръстопът. И също ме интервсува може ли да кажеш разбрах за прп терапия след операцията я правели, има ли наистина някакво действие??!!
    Здравей , преди време и аз се интересувах от това и знам общо взето какво представлява тази прп терапия , пиши на лично съобщение ако искаш и ще ти кажа каквото знам

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2018
    Публикации
    1
    Здравейте, намерих за турция присаждане на коса за 1500 евро. Защо е толкова евтино?

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by Niko View Post
    Здравейте, намерих за турция присаждане на коса за 1500 евро. Защо е толкова евтино?
    ако искаш някое фризьор или девойка домакиня, където вместо да седи вкъщи са ги извикали между другото да присаждат коса, да Оперират, може да се навиеш

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    33
    Quote Originally Posted by BratX View Post
    ако искаш някое фризьор или девойка домакиня, където вместо да седи вкъщи са ги извикали между другото да присаждат коса, Да Оперират, може да се навиеш
    Ех що за човек трябва да си и колко ненормален трябва да си , за да поемеш такъв риск и да отидеш да те оперират такива хора, без доктор.
    Жената в момента без работа, братовчеда е фризьор, вози там медицински изделия, да им кажа тогава да почват и те да присаждат коса и да оперират . Ако нямаш пари по - добре не прави такива операци и си стой плешив, вместо да станеш за посмешище и да си играеш със здравето.

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2018
    Публикации
    9
    Quote Originally Posted by Pitt View Post
    Ех що за човек трябва да си и колко ненормален трябва да си , за да поемеш такъв риск и да отидеш да те оперират такива хора, без доктор.
    Жената в момента без работа, братовчеда е фризьор, вози там медицински изделия, да им кажа тогава да почват и те да присаждат коса и да оперират. Ако нямаш пари по - добре не прави такива операци и си стой плешив, вместо да станеш за посмешище и да си играеш със здравето.
    Вече и някои български клиники и доктори от свое име показват че правят трансплантация на коса, а пък водят нелегално и тук такива фризьори и домакини от турция за да правят те операциите и така са им евтини цените.
    https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=224

Съгласен щом нямаш средства не поемай риска да се оперираш за смешно ниски цени, да се заблуждаваш и да се надяваш че ще имаш коса и да рискуваш с живота си.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Dani21 View Post
    Привет на всички,
    Преглеждах основно всичко свързано с присаждането на коса , най-вече в турция и попаднах на реклами на тази клиника Estethica и ми стана интересно, реших да проуча по основно , попадах на множеството реклами, особено на тази преводачката, която е българска туркиня , постоянно и навсякъде се говори и споменава , че доктор прави операции, но се уверих и ще докажа, че това не е така и как се лъже най-открито без грам срам. Това ми направи огромно впечатление.
    Attachment 114
    На това видео е очебийно, че дизайна и създаването на линията не се прави от лекар както трябва е, а незнаен младеж на около 20-25 години, който не се знае дали е изобщо някакво медицинско лице, незнаен човек.

В крайна сметка лъжите им излизат черно на бяло и Като показват, че цените им са много ниски и в същото време имат лекари които правят операции, но това всъщност не е така.
    Всъщност подобни официални изказвания от страна от страна на госпожата или госпожицата от видеото е подсъдимо и явно тя самата не знае за това или тя самата си мисли, че е лекар?!!
    Виждам, че във форума постоянно се говори на тази тема, но ето ви ясни доказателства, няма повече какво да се говори. всичко си показва каква е истината, трябва човек като гледа да вижда.
    За 1500 евра ето такова студенче/ та от видеото и снимката горе ще те оперират, представи си от началото като се започне с разчертаване на линията, което е естетична работа до хирургичната част

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация