ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 32 of 47 ПървиПърви ... 22303132333442 ... ПоследноПоследно
Results 311 to 320 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    6
    Quote Originally Posted by zlatan@ View Post
    Хора аз се реших да отида в турция в клиниката на доктор Ozgur , добри отзиви има за него .....след 1 месец имам дата, ще споделя как е минало.
    Здравейте. Желая успех. Аз също се чудех между него и доктор Demir Turhair, но като крайно решение взех д-р Demir, мой приятел има хубав резултат от него. На доктор Ozgur Hlc резултатите също знам, че са добри и двамата доктори са добри и имат международни сертификации и попитах специално мой приятел , той също каза, че и двамата доктори правели операции, не са като другите клиники с трикове, чисто си работят. Надявам се и аз и ти да получим хубави резултати и аз ще споделя после да видим

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    1
    Аз знам това, че най-известният лекар в Турция е Dr Erdogan ..или греша ?!

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Dani21 View Post
    Привет на всички,
    Преглеждах основно всичко свързано с присаждането на коса , най-вече в турция и попаднах на реклами на тази клиника Estethica и ми стана интересно, реших да проуча по основно , попадах на множеството реклами, особено на тази преводачката, която е българска туркиня , постоянно и навсякъде се говори и споменава , че доктор прави операции, но се уверих и ще докажа, че това не е така и как се лъже най-открито без грам срам. Това ми направи огромно впечатление.
    Attachment 114
    На това видео е очебийно, че дизайна и създаването на линията не се прави от лекар както трябва е, а незнаен младеж на около 20-25 години, който не се знае дали е изобщо някакво медицинско лице, незнаен човек.

В крайна сметка лъжите им излизат черно на бяло и Като показват, че цените им са много ниски и в същото време имат лекари които правят операции, но това всъщност не е така.
    Всъщност подобни официални изказвания от страна от страна на госпожата или госпожицата от видеото е подсъдимо и явно тя самата не знае за това или тя самата си мисли, че е лекар?!!
    Виждам, че във форума постоянно се говори на тази тема, но ето ви ясни доказателства, няма повече какво да се говори. всичко си показва каква е истината, трябва човек като гледа да вижда.
    В темата за въпросната клиника направих коментар и тук също мисля да коментирам.
    Ако тази госпожица или госпожа така лесно говори навсякъде ( разгледах фейсбук видеота) и винаги споменава, че за такава цена имат лекари и че те именно извършват операциите , много лесно е да се разбере , преди операцията попитайте госпожата/ госпожицата за точното име на лекаря, който ще извършва операцията, неговата автобиография и отидете на преглед запознайте се с лекаря и попитайте как ще протече операцията и ако не е вярна дадената информация от нея, търсете отговорност именно от нея, тъй като тя дава и потвърждава тази информация.
    Щом толкова си вярва и без проблем носи отговорност за достоверността на всичко казано и писано от нея, значи ще трябва да е готова и за последствията от това.
    Последно редактирано от Xristo; 04-09-2018 at 11:22 AM.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Bio View Post
    Аз знам това, че най-известният лекар в Турция е Dr Erdogan ..или греша ?!
    Разбира се, че един от най- известните, др.Keser също. От дълго време работят , затова и цените им са високи. Но от към резултати др.Oztan и Demir за мен не остават по назад .

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    5
    Имам къдрава коса по принцип и четох, че при къдравата коса се получава по добър ефект , така ли е наистина?!

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by StoyanN View Post
    Имам къдрава коса по принцип и четох, че при къдравата коса се получава по добър ефект , така ли е наистина?!
    Аз поне не съм чувал за подобно нещо, няма значение, или може да има значение, ако косъма е по-здрав и твърд може би.

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    5
    Quote Originally Posted by Cewi View Post
    Здравейте. Желая успех. Аз също се чудех между него и доктор Demir Turhair, но като крайно решение взех д-р Demir, мой приятел има хубав резултат от него. На доктор Ozgur Hlc резултатите също знам, че са добри и двамата доктори са добри и имат международни сертификации и попитах специално мой приятел , той също каза, че и двамата доктори правели операции, не са като другите клиники с трикове, чисто си работят. Надявам се и аз и ти да получим хубави резултати и аз ще споделя после да видим
    Мерси и на теб успех също малко ми остана и започнах да се притеснявам, предполагам при всеки е така. Надявам се всичко да мине наред

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    2
    Колко дълга трябва да се носи косата след трансплантация, по-специално отзад? Притесняват ме белезите.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    33
    Quote Originally Posted by teddy_bonkers View Post
    Колко дълга трябва да се носи косата след трансплантация, по-специално отзад? Притесняват ме белезите.
    Средна дължина е добре, по- дълга по- добре, ти ще си прецениш как ще ти е най- комфортно. Все пак от отзад се взимат косъмчета и на тези места няма да поникнат други.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by Nasko View Post
    Здравейте на всички
    Преди повече от година се подложих на операция по присаждане на коса с метода FUE, за което изобщо не съжалявам. Бяха ми сложени 3500 присадки (към 8800 косъма), бях при др. Демир, TURHAIR в Истанбул Турция.
    Това са снимките ми с резултата след повече от година и преди операцията как изглеждах разбира се.
    Attachment 7
    Attachment 8

Оставям и фейсбук ако има някой въпроси, с радост ще помогна.
    https://www.facebook.com/atanas.katsarov.5
    Здравейте
    Искам да кажа, че наистина останах доволен от трансплантацията при доктор Демир и Turhair, много внимателен с опит и той и целият екип, без усложнения и проблеми операция и организация. Имах подобен като на Nasko проблема , затова цитирам, контактувах с него, благодаря ти също, че помогна много с информация и всичко което исках да знам, след това нямах притеснения за операцията, доктора и пътуването. Препоръчвам с две ръце доктор Демир и Turhair на всеки , който е решил да си присажда коса !

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация