PaVell
Някоя снимка ще качиш ли?
PaVell
Някоя снимка ще качиш ли?
Вие кога забелязахте значително подобрение в растежа на косата ?
При мен вече минаха 2 месеца, забелязвам някакви косми да растат, но е доста рядка косата, което е ок за 2 месеца....
Дали при 6-7ия месец мога да очаквам нещо,, видимо подобрение и т.н. писна ми да нося шапка
Доктора ми каза, че той виждал добри резултати и при 6 месеца, тоест наясно съм, че си зависи от общото здравословно състояние на тялото, но ми е интересно има ли хора получили желания резултат по - рано от 12 месеца
Че от смях да паднешотидете и вижте този възрастен професор доцент Сонер или нещо подобно дали изобщо прави трансплантации
И много пари искат, при условие, че доктор не извършва присаждането, а нелегални техници и по принцип е по -евтино.
Виждам, че има все още хора, които вярват на подобни, такава клиника изобщо няма и нямат никаква връзка с болницата, само използват нейното име и използват разни имена на лекари уж, но няма никакъв лекар, който да извършва трансплантациите, питайте и се уверете кой лекар ще Ви прави операцията.
Но българина явно се нарежда по манталитет до арабите, тъй като собствениците на измислената клиника Clinicana дори не са турци, а 3 бежанци сирийци, които са намерили начин чрез реклама да лъжат своите си хора, нали са по простоватички и на всичко вярват, какво разбират от лекари и операции,и както казах българина се нарежда по манталитет до тях щом си присаждат коса при тях и те си мислят , че българите са като арабите, лесни за залъгване.
ето и линк , всичко е показано като бял ден
Големи аматьори са обаче, превели сайта на български с чичо гугъл преводача, и готово имаш сайт на неразбираем българскиГоляма постановка, сложили и един чичо доктор с титлите му за фасада, колкото да се снима само с горките пациенти, бива ама на нищо не прилича на това вече . Пък и от бг, които ходят за присаждане при тях са необразовани, то човек трябва да чете малко, да се просвети, да анализира и тогава да ходи да си прави операция по присаждане.
![]()
Всички отзиви и мнения, които има за тези clinicana са фалшиви.
Тъй като нямат доктор за операции пишат си сами фалшиви отзиви или притискат пациентите да дават добри отзиви, с разни трикове.
Обикновено търсят неинформирани и необразовани хорица и такива попадат при тях. Затова и реклама дават в бг... жалко че има все още у нас много простолюдие. От Европа само емигранти могат да отидат в такива клиники, правят видеота, реклами в социалните медии, дори и някакви българи видях във видеота....колко жалко. Всичките са едни и същи Clinicana, Cosmedica,Estethica и т.н. с една лопата да ги ринеш.
1 млн. пъти е писано тук, че ако няма лекар , който да прави операции няма смисъл изобщо да ходите да си присаждате коса.
Като си прост и да повтаряш едно и също , за съжаление няма кой да те разбере.
Шегуваш ли се или сериозно задаваш такъв въпрос, резултата от процедурата е след 1 година, дори и до 1 година и половина - две.
За 2 месеца, ако очакваш нещо , това означава, че изобщо не знаеш на какво си се подложил. Постоянно шапка не е добре да се носи.
Може да има някой с ефект който се вижда след 6 -7 месеца, но не винаги ( гените, възрастта, състоянието на косата, здравословното състояние, всичко трябва да е ок).
При мен имам резултат след 14ят месец и още си расте, не се фокусирах през цялото време към косата, оставих я просто да си расте, полагах нужните грижи, не съм се престаравал и си растеше. Мой приятел до 12 ят месец си мислеше, че косата му ще си остане малко по- рядка, но към 18 ят месец картината съвсем се промени. Така, че дерзайте![]()
Така говорите момчета, но в турция пак е по- добре от колкото у нас, и резултати имат хората, цените са къде къде по- добре, докторите са по- добри и гледам за това страната е на първо място в света по избор и посещаемост за присаждане на коса , важното е да намериш лицензиран и опитен лекар.
Каква разлика има с българия, защото чух , че и тук докторите наемат екипи от турция за операция, доктора само прави консултации, затова бих предпочел турция при лицензиран и доверен лекар няма никакъв проблем.
Да така е , принуждават хората да пишат хубави отзиви за тях иначе ги заплашват, че няма да довършат прицедурата и лечението им, представяш ли си осъкатяват хората и доктор, че няма и не прави операции е от ясно по- ясно, навсякъде се пише и знае за това. Просто като попиташ дали д-р Сонер ще прави ли операцията ще получите отговора, ще видите че само като маска се използва името му само за консултации, каква полза от това !?
това са линкове от чужди форуми вижте какво пишат
https://www.realself.com/review/ista...ults-guarantee
https://www.baldtruthtalk.com/thread...tanbul-for-FUE
Свършиха арабите и тръгнаха да търсят и лъжат хората от европа
То защото са на първо място и затова толкова много интернет измамници има от Турция, като има наплив и много пари , такива никнат като гъби, използват само интернета, социалните медий , фалшиви коментари и видеа. Но умните хора мисля, че могат да разбират каква е разликата и да откроят истинското от лъжливото. Насочвайте се към името на лекаря, който наистина прави операции, а не към имена на клиники, затова подкрепям написанато, че ако отидеш при сертифициран и достоверен лекар , ще ти е мирна главата!
Здрасти и от мен
Регистрирах се за да опиша какво ми се случи. Както всеки имащ проблем с оплешивяването така и аз реших да пробвам присаждане на коса , като избрах да бъде в България, цената беше 2 евро за графт. И косата ми сега е в много лошо състояние, дадох тотално 6000 евро и съм с много много слаб резултат. Не си правете такава процедура в българия , само реклами пускат , след това за ефекта и резултата не ги е грижа. Когато им се оплаках никакво съдействие,реакцията беше да се крият и да се правят, сякаш всичко било наред, а косата ми наистина не е наред.![]()