Jekov не очаквай много за 10 седмици след операцията. Обикновено след 3-4 месеца започват признаци на растеж. Всичко, което мога да кажа на този ранен етап е чакай ще има растеж търпение...
Jekov не очаквай много за 10 седмици след операцията. Обикновено след 3-4 месеца започват признаци на растеж. Всичко, което мога да кажа на този ранен етап е чакай ще има растеж търпение...
Процеса на опадване на косата след операцията е нормално, времето в което ще се случи това също може да се промени при някои. Понякога прекаленото внимание, безпокойството не са на добре. Не трявба прекалено много и бързо да очакваш резултат или да се разочароваш.
Привет. Винаги съм си мислил, че косата ми е добре - здрава и нормално гъста. Преди няколко месеца забелязах, че има някаква промяна в предната част, която явно не съм забелязал до сега или си въобразявам. Дали имам проблем и нужно ли е присаждане?
Благодаря
![]()
Изглежда нормално, не виждам за какво има да се притесняваш![]()
Незная на колко си, но не изглежда толкова зле. Пробвай да се пръскаш с нещо първо.
Мерси за отговорите, на 40 съм, полезно е за мен мнението ви. Това ще ми помогне да разбера от тук нататък какви стъпки да предприема![]()
Привет. Аз съм с подобен проблем Petyo и смятам да си присадя коса