ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 25 of 47 ПървиПърви ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Results 241 to 250 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2017
    Публикации
    3
    Реших да се консултирам и с лекари, за моето състоянието, ще си запиша час.
    Наистина мерси , че споделихте мнения. Ще пиша пак.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by BoJko View Post
    Този въпрос вълнува много. Първо изборът на доктор трябва да бъде въз основа на това дали има сертификати за присаждане и иавършва ли операцията по присаждането.
    Здравейте. Искам да кажа нещо което ми направи впечатление. Интересувам се от присаждането започнах да разглеждам оферти, сайтове както всеки и за Турция ми направи впечатление, освен както навсякъде и тук също пишете да се внимава за такива клиники където нямало доктори и не правели те операции. Видях, че някой клиники с които се свързах доктор има, добре, но като попиташ за някаква биография на доктора да дадат и нищо не могат да ми отговорят и да ми дадат като информация, много ми се видя съмнително.

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Така е трябва да се пита и да имаш информация за лекаря, които ще извършва операцията. Дори да има лекар, трябва да знаеш точно кой е, неговото CV и прави ли операции.

Junior Member дон's Avatar
    Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    29
    Quote Originally Posted by Papi View Post
    Здравейте. Искам да кажа нещо което ми направи впечатление. Интересувам се от присаждането започнах да разглеждам оферти, сайтове както всеки и за Турция ми направи впечатление, освен както навсякъде и тук също пишете да се внимава за такива клиники където нямало доктори и не правели те операции. Видях, че някой клиники с които се свързах доктор има, добре, но като попиташ за някаква биография на доктора да дадат и нищо не могат да ми отговорят и да ми дадат като информация, много ми се видя съмнително.
    Quote Originally Posted by BoJko View Post
    Така е трябва да се пита и да имаш информация за лекаря, които ще извършва операцията. Дори да има лекар, трябва да знаеш точно кой е, неговото CV и прави ли операции.
    Е то стана ясно, че хората разбраха вече истината за тези транплантации от техници, които се правят без лекари и всеки започна да търси доктори и какво да правят, нали ще останат без работа сменят тактиката. Вече казват има лекар, може и за малко да се направи , че прави нещо в операцията и толкова. Да ама кои е този лекар, не се знае, има ли сертификати, че се е доказал да прави трансплантации, не се знае.
    Bojko правилно казва гледай cv-то, опита, да извършва операцията.

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    20
    Полезна информация....

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Здравейте
    В Европа и САЩ всеки се интересува от доктора и неговите сертификати, които отговарят за неговата репутация и работа.

Живея в чужбина и когато се подлагаш на операция всеки се интересува от доктора, все пак той е този който извършва и отговаря за операцията, а не клиниката или болницата.
    Все още ли има в България хора, които се ръководят и избора им пада на името на болницата или клиниката, без да знаят кой доктор ще извършва операцията и негова репутация?!

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by Tolkin View Post
    Здравейте
    В Европа и САЩ всеки се интересува от доктора и неговите сертификати, които отговарят за неговата репутация и работа.

Живея в чужбина и когато се подлагаш на операция всеки се интересува от доктора, все пак той е този който извършва и отговаря за операцията, а не клиниката или болницата.
    Все още ли има в България хора, които се ръководят и избора им пада на името на болницата или клиниката, без да знаят кой доктор ще извършва операцията и негова репутация?!
    Така е правилно и така трябва да бъде.
    На въпроса ти - Изглежда, че има... това е характерно за балканският и близкоизточният манталитет сякаш...
    да се доверяваш на определена марка или име така да го кажем, на лукса, а пък да не гледаш, да не питаш и да не се интересуваш изобщо за лекаря където ще ти прави операцията и да нямаш никаква информация и други подробности. Нищо повече немога да кажа.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by Vipe View Post
    Така е правилно и така трябва да бъде.
    На въпроса ти - Изглежда, че има... това е характерно за балканският и близкоизточният манталитет сякаш...
    да се доверяваш на определена марка или име така да го кажем, на лукса, а пък да не гледаш, да не питаш и да не се интересуваш изобщо за лекаря където ще ти прави операцията и да нямаш никаква информация и други подробности. Нищо повече немога да кажа.
    Здравейте. Ще дам един съвет.
    Имам познат от българските турци , тъй като му споделих, че искам да си присадя коса в турция и той искаше да ми помогне и ме уреди в една луксозна болница. Направиха ми операцията, нищо неразбрах стана някак набързо, едва след това ми стана ясно, че операцията беше проведена без доктор и останах шокиран. Запазих си шока за себе си. Съветът ми е колкото и с добри намерения да са приятели или познати , никога не се доверявайте на български турци, защото разбрах, че незнаят нищо за турция и не разбират от здраве, операции и лекари, единствено знаят където за чули някоя болница, но кои доктори са добри нямат никаква информация .
    Сигурно има и много други като мен, които попадат в подобни ситуации и болници, клиники по този начин.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by Jorj View Post
    Здравейте. Ще дам един съвет.
    Имам познат от българските турци , тъй като му споделих, че искам да си присадя коса в турция и той искаше да ми помогне и ме уреди в една луксозна болница. Направиха ми операцията, нищо неразбрах стана някак набързо, едва след това ми стана ясно, че операцията беше проведена без доктор и останах шокиран. Запазих си шока за себе си. Съветът ми е колкото и с добри намерения да са приятели или познати , никога не се доверявайте на български турци, защото разбрах, че незнаят нищо за турция и не разбират от здраве, операции и лекари, единствено знаят където за чули някоя болница, но кои доктори са добри нямат никаква информация .
    Сигурно има и много други като мен, които попадат в подобни ситуации и болници, клиники по този начин.
    Боже, не си единствен , и на мен ми се случи подобна случка
    И познай сега съм за коригиране, какво да правя! бях при няколко доктора и цените които ми казаха за корекцията бяха 5000 и 8000 евро, В Пъти По- Скъпо Излиза От Нормалната Операция!

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    33
    Приятели ако се поразровите във форума може да видите, че някои потребители вече са отворили теми точно за въпросните Dr.Emrah Cinik и Dr.Levent Acar има отзиви с истината за тях, не съм изобщо изненадан.
    Ето предоставям

https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=131

https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=170

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM