ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 26 of 47 ПървиПърви ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Results 251 to 260 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Quote Originally Posted by Jorj View Post
    Здравейте. Ще дам един съвет.
    Имам познат от българските турци , тъй като му споделих, че искам да си присадя коса в турция и той искаше да ми помогне и ме уреди в една луксозна болница. Направиха ми операцията, нищо неразбрах стана някак набързо, едва след това ми стана ясно, че операцията беше проведена без доктор и останах шокиран. Запазих си шока за себе си. Съветът ми е колкото и с добри намерения да са приятели или познати , никога не се доверявайте на български турци, защото разбрах, че незнаят нищо за турция и не разбират от здраве, операции и лекари, единствено знаят където за чули някоя болница, но кои доктори са добри нямат никаква информация .
    Сигурно има и много други като мен, които попадат в подобни ситуации и болници, клиники по този начин.
    Това което искам да кажа, е че аз съм български турчин и си присадих коса , но при доктор, а не в клиника без доктор. Аз как знам при кой доктор да отида и имам информация , така че не всички български турци както казваш не знаят нищо за такива неща, може би твоите приятели и познати са такива които не знаят

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    Най-добрите доктори за мен са Dr.Erdogan, Dr.Demir, Dr.Oztan,Dr.Keser. При други доктори не ходете, освен ако не искате да търсите ‘приключения’.

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    20
    Quote Originally Posted by xman View Post
    Най-добрите доктори за мен са Dr.Erdogan, Dr.Demir, Dr.Oztan,Dr.Keser. При други доктори не ходете, освен ако не искате да търсите ‘приключения’.
    Напълно се съгласявам с написаното, защото така няма да имаш въпроси в главата си и притеснения, доктора ли ще ме оперира или не. Това са доказани доктори.

Junior Member
    Регистриран
    May 2016
    Публикации
    8
    Quote Originally Posted by Jorj View Post
    Здравейте. Ще дам един съвет.
    Имам познат от българските турци , тъй като му споделих, че искам да си присадя коса в турция и той искаше да ми помогне и ме уреди в една луксозна болница. Направиха ми операцията, нищо неразбрах стана някак набързо, едва след това ми стана ясно, че операцията беше проведена без доктор и останах шокиран. Запазих си шока за себе си. Съветът ми е колкото и с добри намерения да са приятели или познати , никога не се доверявайте на български турци, защото разбрах, че незнаят нищо за турция и не разбират от здраве, операции и лекари, единствено знаят където за чули някоя болница, но кои доктори са добри нямат никаква информация .
    Сигурно има и много други като мен, които попадат в подобни ситуации и болници, клиники по този начин.
    Много интересно, всеко които се занимава с такава комисионерска работа или се представят за представители, търсят хора за операции без лекари, все има нещо нередно, все се оказват български турци. Защо така се получава и защо всички търсят пациенти за присаждане на коса

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    4
    В нашата мила родина България както се знае работа няма и нормално тези хора търсят лесни пари и тези от бг турците, които отиват да си присаждат коса в турция (нали си знаят турски ) се връщат в БГ като комисионери или “представители”, затова има толкова много, които се занимават с това.
    Мисля, че като ходят там в техничарските клиники и като разберат ,че живеят в БГ , веднага им предлагат срещу комисиона да изпращат пациенти.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    В търсачката виж колко сайтове има на такива Комисонери,Представители. Всеки си отворил някакъв сайт и тръгнал на лов за пациенти, гугъл вече прилича на кошче за боклук когато търсиш присаждане на коса в турция, всички техничарски клиники търсят пациенти. Има вече повече клиники и комисионери, отколкото пациенти. С Математиката нещо са скарани явно

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by Champs View Post
    В търсачката виж колко сайтове има на такива Комисонери,Представители. Всеки си отворил някакъв сайт и тръгнал на лов за пациенти, гугъл вече прилича на кошче за боклук когато търсиш присаждане на коса в турция, всички техничарски клиники търсят пациенти. Има вече повече клиники и комисионери, отколкото пациенти. С Математиката нещо са скарани явно
    Вече дори имат и различни тактики. Всички казват има лекар, дори лекари, само за да се навиеш. Когато започнеш повече да питаш за доктора и по - подробна информация за него, сертификатите му и т.н. започват да увъртат. Целта е само да те подмамят да се навиеш докато отидеш там, това е всичко.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Champs View Post
    Quote Originally Posted by Vipe View Post
    Вече дори имат и различни тактики. Всички казват има лекар, дори лекари, само за да се навиеш. Когато започнеш повече да питаш за доктора и по - подробна информация за него, сертификатите му и т.н. започват да увъртат. Целта е само да те подмамят да се навиеш докато отидеш там, това е всичко.
    Че то у нас останаха има няма около 2 млн. души, от тях около 1 млн. са мъже и от тях може би около 3000-5000 имат потенциала да си присадят коса. И от Турция само към 50-100 фалшиви клиники са направили сайтове и си търсят пациенти. Извинявайте ама що за глупаци сте поне направете предварително проучване

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    10
    Quote Originally Posted by xman View Post
    Разгледах тези доктори. Докторите Erdogan и Demir работят в Истанбул, а Oztan и Keser в Анкара, нали така , прав ли съм?!

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    1
    Здравейте

Искам да споделя снимки преди и след 14 месеца след като направих присаждане на ествествена коса. Ето това са

Name:  1A5B3C34-8803-4189-9145-B345E89D89C7.jpg
Views: 17599
Size:  20.5 KB
    Name:  E604767A-E3E6-4EEA-8999-0324C4B153F7.jpg
Views: 17228
Size:  20.8 KB

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея