ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 12 of 47 ПървиПърви ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Results 111 to 120 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2016
    Публикации
    17
    Quote Originally Posted by blackM View Post
    Погледнете това пък, ужас мога да кажа http://www.hairrestorationnetwork.co...n-aygin-2.html
    Тоя dr.Serkan Aygin и клиниката му в цял свят е станал за резил и в същото време тръгнали да ловят пациенти и тук от България, голямо безочие. От лошо,по- лошо.....
    Че тоз доктор за какво използват името му, той няма никаква роля, нито оперира, само чертае една линия на косата с маркер и това, абсолютно нищо не прави....Трябва да публикуват имената на техниците, които оперират, а това са доколкото съм чувал шофьори на линейки и са се наплодили дори няколко фалшиви офиса тукНяма ли полиция или орган в таз държава да им потърси сметката на такива мошеници.

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by Krasen_lichev1 View Post
    Attachment 36
    Attachment 37
    Attachment 38
    Attachment 39
    Здравейте приятели
    Ето снимки и от мен Много съм доволен от резултата ми, благодарение на Dr.Demir и Turhair. Който иска повече информация да пита това е номера ми вайбър 0888081525 може и да звъннете.С радост ще помогна
    Здрасти, не успях по телефона да се свържа нещо с теб, искам да питам за присаждане на коса в турция....

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    10
    Quote Originally Posted by Canko View Post
    Здрасти, не успях по телефона да се свържа нещо с теб, искам да питам за присаждане на коса в турция....
    Здрасти,не нямам...поне незнам да имам проблем с телефона, опитай пак, може да питаш за всичко каквото те интересува. Между другото самият Dr.Demir ще идва в Бургас на 10-11 юни, може да отидеш за консултация

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by Krasen_lichev1 View Post
    Здрасти,не нямам...поне незнам да имам проблем с телефона, опитай пак, може да питаш за всичко каквото те интересува. Между другото самият Dr.Demir ще идва в Бургас на 10-11 юни, може да отидеш за консултация
    Ок, мерси, ще пиша на вайбър, записах се за консултация вече

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by gri666 View Post
    Може да се направи трансплантация, не виждам да има някакъв проблем.
    А аз си мислех, че с тази гола глава няма да се получи .Това е добре значи има надежда още в мен

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Quote Originally Posted by Fabio123 View Post
    А аз си мислех, че с тази гола глава няма да се получи .Това е добре значи има надежда още в мен
    Зависи и от това колко налична коса има отзад.

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by BoJko View Post
    Зависи и от това колко налична коса има отзад.
    Отзад си имам достатъчно коса неможе да се оплача Ще се свържа с доктор да каже какво ще ме прави.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    7
    Разбрах, че след операцията на главата ти слагат някаква превръзка.Цялата глава ли бинтоват, как ще изглеждаш и кога се маха?

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    10
    Quote Originally Posted by A.Q View Post
    Разбрах, че след операцията на главата ти слагат някаква превръзка.Цялата глава ли бинтоват, как ще изглеждаш и кога се маха?
    Да слагат ти превръзка, не на цялата глава, а отзад от където са взели коса.Един ден си с тази превръзка и последният ден преди да си тръгнеш ти я махат и ти измиват косата.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    7
    А защо след един ден се мие косата?

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея