Здравейте на всички от форума. От доста години съм с този проблем. Разбрах за трансплантация на коса и много ми се иска и аз да подложа на това.Искам да кажете мнението си дали ставам за трансплантация с моя проблем.Мерси...
![]()
Здравейте на всички от форума. От доста години съм с този проблем. Разбрах за трансплантация на коса и много ми се иска и аз да подложа на това.Искам да кажете мнението си дали ставам за трансплантация с моя проблем.Мерси...
![]()
Аз да кажа, не правете грешка тук в бг да си присаждате коса, ако не искате да бъдете опитно зайче.Нямат опит и техники и независимо от цените резултат няма как да получиш.
Кога е по- добре да се направи присаждането - лятото или зимата?
Аз пък обратно предпочитам зимата, не е толкова топло, и не се потиш толкова....
Че и сезонност ли има за операцията? Аз мисля когато намериш точният доктор и имаш нужните средства отиваш.
Погледнете това пък, ужас мога да кажа http://www.hairrestorationnetwork.co...n-aygin-2.html
Тоя dr.Serkan Aygin и клиниката му в цял свят е станал за резил и в същото време тръгнали да ловят пациенти и тук от България, голямо безочие. От лошо,по- лошо.....
Последно редактирано от blackM; 05-25-2017 at 11:38 AM.