ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 9 of 47 ПървиПърви ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Results 81 to 90 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Косата, която ще се присажда се взима от определена зона ( това е задната част на главата) , защото именно там е генетически защитена от косопад и като се премести на друго място остава незасегната и затова присадената коса остава до живот.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    12
    Това е добре. А след операцията имало някакъв период където падала косата и после пак растяла. Так ли е ?

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    5
    Да има такъв период. При мен след 3та седмица започна да пада, не падна цялата коса само част и то не наведнъж а постепенно, след 3 месеца и половина започне да расте и лека полека.
    Последно редактирано от Hero32; 05-01-2017 at 09:59 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    4
    Quote Originally Posted by Krasen_lichev1 View Post
    Attachment 36
    Attachment 37
    Attachment 38
    Attachment 39
    Здравейте приятели
    Ето снимки и от мен Много съм доволен от резултата ми, благодарение на Dr.Demir и Turhair. Който иска повече информация да пита това е номера ми вайбър 0888081525 може и да звъннете.С радост ще помогна
    Привет, ей супер работа..
    Последно редактирано от Maximus; 05-02-2017 at 09:36 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    10
    Здравейте. Косата ми започна да става по тънка и рядка. нямам оголени участъци, просто косъма ми е по сух сякаш и редее косата. Възможна ли е трансплантация в такъв като моя случай?

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    4
    С нещо пръскаш ли се , мажеш ли се?

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    10
    По едно време ползвах спрей миноксодил, спрях го, друго не,и ако има значение гел ползвам от време на време.

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Quote Originally Posted by moonman View Post
    Здравейте. Косата ми започна да става по тънка и рядка. нямам оголени участъци, просто косъма ми е по сух сякаш и редее косата. Възможна ли е трансплантация в такъв като моя случай?
    С миноксидил най-вероятно сгъстяване няма как да се очаква, тъй като ДХТ при андрогенен косопад смалява фоликула и косъма. В зависимост от това колко е разреждането на косата (дали има възможност между наличната коса да се присади коса ) присаждане може да се направи.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Преди време и на мен ми изписаха миноксидил дерматоложката ми преди да си присадя коса добре че не се прекараx да го използвам четох в чуждестранните форуми резултат донякъде има но като се спре употребата му всичко се връща по старому дори здравата коса която не е засегната от косопада започва да капе и самия косъм се изтънява

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    10
    Quote Originally Posted by BoJko View Post
    С миноксидил най-вероятно сгъстяване няма как да се очаква, тъй като ДХТ при андрогенен косопад смалява фоликула и косъма. В зависимост от това колко е разреждането на косата (дали има възможност между наличната коса да се присади коса ) присаждане може да се направи.
    Ясно, а доктора където се занимава с присаждането той ли ще реши дали става, аз принципно искам ако има възможност разбира се...

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация