Косата, която ще се присажда се взима от определена зона ( това е задната част на главата) , защото именно там е генетически защитена от косопад и като се премести на друго място остава незасегната и затова присадената коса остава до живот.
Косата, която ще се присажда се взима от определена зона ( това е задната част на главата) , защото именно там е генетически защитена от косопад и като се премести на друго място остава незасегната и затова присадената коса остава до живот.
Това е добре. А след операцията имало някакъв период където падала косата и после пак растяла. Так ли е ?
Да има такъв период. При мен след 3та седмица започна да пада, не падна цялата коса само част и то не наведнъж а постепенно, след 3 месеца и половина започне да расте и лека полека.
Последно редактирано от Hero32; 05-01-2017 at 09:59 PM.
Здравейте. Косата ми започна да става по тънка и рядка. нямам оголени участъци, просто косъма ми е по сух сякаш и редее косата. Възможна ли е трансплантация в такъв като моя случай?
С нещо пръскаш ли се , мажеш ли се?
По едно време ползвах спрей миноксодил, спрях го, друго не,и ако има значение гел ползвам от време на време.
Преди време и на мен ми изписаха миноксидил дерматоложката ми преди да си присадя коса добре че не се прекараx да го използвам четох в чуждестранните форуми резултат донякъде има но като се спре употребата му всичко се връща по старому дори здравата коса която не е засегната от косопада започва да капе и самия косъм се изтънява![]()