Originally Posted by
Krasen_lichev1
Не не смятам, че от цената зависи, има добри доктори които работят на по-ниски цени, има и мошеници както споменах по горе където пък работят по - скъпо. От моя опит ще обесня как се разбира:
1. Винаги се доверявай на мнението на такива който са преживели такава операция
2.Не вярвай на такива където ти казват - имам приятели познати които бяха еди къде си, много са доволни, казват че знаят турски , имат връзки, празни приказки, щом знаеш турски не означава че познаваш всички доктори и клиники и кой е добър и кой не е. Искай от такива доказателства за доктора, работата, и им искай телефони имена, за да носят отговорност, защото такива хора си играят с думите и после се крият.
3. Ако някой ти казва бях еди къде си, екип техници ме правеха, няма никакви проблеми, имам резултат... не вярвай, защото такива само искат да ти взема парите, друго не ги интересува, ако имаш проблеми (познавам и такива хора) и след това се опитват да дадат сумати пари за корекция, но не става.
4.Провери CVто на доктора, неговите резултати преди и след, също и името на доктора където ти дават и който е посочен в сайта, трябва да е същит който ще те оперира, не приемай ако ти кажат има друг доктор и той ще те оперира, защото такъв няма да има ще бъде накой техник. Доктора трябва носи лекарска престилка и да има табелка с името Dr......
Ако много се съмнявате вече може да поискате да видите и дипломата на доктора.
Това е в общи линии,което ми идва на акъла в момента.