ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 8 of 47 ПървиПърви ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Results 71 to 80 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    5
    Quote Originally Posted by Krasen_lichev1 View Post
    Attachment 36
    Attachment 37
    Attachment 38
    Attachment 39
    Здравейте приятели
    Ето снимки и от мен Много съм доволен от резултата ми, благодарение на Dr.Demir и Turhair. Който иска повече информация да пита това е номера ми вайбър 0888081525 може и да звъннете.С радост ще помогна
    Браво...отлично се е получило... лично dr.demir ли те оперира?
    Последно редактирано от nefto; 04-26-2017 at 11:22 AM.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    10
    Quote Originally Posted by nefto View Post
    Браво...отлично се е получило... лично dr.demir ли те оперира?
    Мерси. Да наистина съм много доволен Операцията беше около 7-8 часа, доктора не работеше сам, няма как, от началото до края контролираше и ми правеше най-важният етап - всички каналчетата около 2-3 часа и знам че навсякъде по света е такава практиката. Важното е че присъстваше лично работеше и направи всички каналчетата и контролираше всичко от до.Повечето доктори знам, че само правят консултация и рисуват и очертават линията на косата , а техници правят операциите. Или пък някои техници се представят за доктори!

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    10
    Добре Krasen_lichev1 съгласен съм с теб, и аз дочух за такива техници където се представят за докотори, но как да се разбере кой е доктор или не? По цената ли?

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    10
    Не не смятам, че от цената зависи, има добри доктори които работят на по-ниски цени, има и мошеници както споменах по горе където пък работят по - скъпо. От моя опит ще обесня как се разбира:
    1. Винаги се доверявай на мнението на такива който са преживели такава операция
    2.Не вярвай на такива където ти казват - имам приятели познати които бяха еди къде си, много са доволни, казват че знаят турски , имат връзки, празни приказки, щом знаеш турски не означава че познаваш всички доктори и клиники и кой е добър и кой не е. Искай от такива доказателства за доктора, работата, и им искай телефони имена, за да носят отговорност, защото такива хора си играят с думите и после се крият.
    3. Ако някой ти казва бях еди къде си, екип техници ме правеха, няма никакви проблеми, имам резултат... не вярвай, защото такива само искат да ти взема парите, друго не ги интересува, ако имаш проблеми (познавам и такива хора) и след това се опитват да дадат сумати пари за корекция, но не става.
    4.Провери CVто на доктора, неговите резултати преди и след, също и името на доктора където ти дават и който е посочен в сайта, трябва да е същит който ще те оперира, не приемай ако ти кажат има друг доктор и той ще те оперира, защото такъв няма да има ще бъде накой техник. Доктора трябва носи лекарска престилка и да има табелка с името Dr......
    Ако много се съмнявате вече може да поискате да видите и дипломата на доктора.

Това е в общи линии,което ми идва на акъла в момента.
    Последно редактирано от Krasen_lichev1; 04-26-2017 at 12:35 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    10
    Не не смятам, че от цената зависи, има добри доктори които работят на по-ниски цени, има и мошеници както споменах по горе където пък работят по - скъпо. От моя опит ще обесня как се разбира:
    2.Не вярвай на такива където ти казват - имам приятели познати които бяха еди къде си, много са доволни, казват че знаят турски , имат връзки, празни приказки, щом знаеш турски не означава че познаваш всички доктори и клиники и кой е добър и кой не е. Искай от такива доказателства за доктора, работата, и им искай телефони имена, за да носят отговорност, защото такива хора си играят с думите и после се крият.
    3. Ако някой ти казва бях еди къде си, екип техници ме правеха, няма никакви проблеми, имам резултат... не вярвай, защото такива само искат да ти взема парите, друго не ги интересува, ако имаш проблеми (познавам и такива хора) и след това се опитват да дадат сумати пари за корекция, но не става.
    4.Провери CVто на доктора, неговите резултати преди и след, също и името на доктора където ти дават и който е посочен в сайта, трябва да е същит който ще те оперира, не приемай ако ти кажат има друг доктор и той ще те оперира, защото такъв няма да има ще бъде накой техник. Доктора трябва носи лекарска престилка и да има табелка с името Dr......

Много мерси за информацията Krasen, много е полезна наистина

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2016
    Публикации
    9
    Имате ли информация за dr. Gokalp от истанбул. ще съм благодарен, мерси

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    5
    Добър вечер на всички
    Искам да споделя мои снимки и ефекта който имам от присаждане на коса, за всички които се интересуват.
    Name:  g1.jpg
Views: 21125
Size:  53.3 KB
    Name:  g2.jpg
Views: 21056
Size:  82.9 KB

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    5

Да подкрепям написаното...

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    12
    Quote Originally Posted by Hero32 View Post
    Добър вечер на всички
    Искам да споделя мои снимки и ефекта който имам от присаждане на коса, за всички които се интересуват.
    Name:  g1.jpg
Views: 21125
Size:  53.3 KB
    Name:  g2.jpg
Views: 21056
Size:  82.9 KB
    Косата която са ти присадили пада ли?

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    5
    Quote Originally Posted by Cyverpld View Post
    Косата която са ти присадили пада ли?

Присадената коса не е падала, но съвсем малко имам косопад на моята си коса.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация