ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Results 1 to 10 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    2
    Quote Originally Posted by дон View Post
    Да така е, всеки трябва да си прецени сам за себе си къде да се оперира, ама разбира се при всички положения да не е и някъде където само екипи от техници работят на евтини цени , защото после и сумати пари да дадеш няма кой да те оправи.
    Quote Originally Posted by дон View Post
    Да така е, всеки трябва да си прецени сам за себе си къде да се оперира, ама разбира се при всички положения да не е и някъде където само екипи от техници работят на евтини цени , защото после и сумати пари да дадеш няма кой да те оправи.
    Аз да ви кажа точно така се получи при мен , няма лъжа. Няма да споменавам имена, платих 1650 евро пакет със всичко включено и хотели, трансфери и тн. Аз тогава питах има ли доктор казаха има има посочиха едно име, така и не разбрах кой какъв е, всичко стана набързо, в крайна сметка разбрах, че екип техници са ми направили операцията.Тогава нямах представа , че така се правят операции от екипи без лекари , в последно време от форума разбрах.
    Резултата ми сега не е добър и немога да намеря тези които ме оперираха, казват от клиниката, че нищо немогат да направят вече не работили с този екип. Консултирах се по имейла с един доктор пак в турция за да направи корекция ми даде цена 6000 евро. И сега ще трябва да събирам тези пари.
    Последно редактирано от Sirius; 04-11-2017 at 06:01 PM.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация