ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 5 of 47 ПървиПърви ... 3456715 ... ПоследноПоследно
Results 41 to 50 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Ретера View Post
    изглежда добре
    И аз съм доволен за сега за толкоз кратко време добре се развива всичко като гледам снимки от чуждестранните форуми много зле им изглеждат главите ден ,два след самото присаждане много кървища много нещо много грозни гледки видях.... моята глава беше много чиста и добре изглеждаща дори след трансплантацията и премахването на превръзките дори доктора ме похвали сега най важно е грижите след това витамини,спрейове,измивания,добър сън,прием на много зеленини и плодове и без тежки физически натоварвания

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    23
    Гледам на Рууни резултата, на мен много не ми харесва от двете страни стои отворено.Представям си в Англия какви пари е кихнал и то за такъв резултат

Name:  wayne-rooney.jpg
Views: 18980
Size:  68.2 KB
    Name:  Rooney-hairtransplant-840x420.jpg
Views: 17625
Size:  95.4 KB

Junior Member дон's Avatar
    Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    29
    Quote Originally Posted by Xristo View Post
    Гледам на Рууни резултата, на мен много не ми харесва от двете страни стои отворено.Представям си в Англия какви пари е кихнал и то за такъв резултат

Че това не означава, че ако много пари дадеш ще имаш най-добрия резултат. Ако те оперира и най-добрият лекар ако типа на косата и гените и организма не са силни няма как да имаш гъстичка коса. и всеки има различни очаквания, например за мен резултата му е добре и всички след операцията няма как да имат едни и същи ефекти

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Xristo View Post

не са му направили и оформили чертата отпред за това така стои и на мен не ми харесва ... много хора се подвеждат по това къде ходят известните да си присаждат коси и мислят,че където те ходят значи това е правилното място и всичко ще е ок гарантирано и добре направено ..всеки сам трябва да си мисли и преценя да избере правилното място като се поинтересува по информира по разпита както бях аз 2,3 месеца за да преценя кое как и къде ще е най-правилното и най-доброто за мен.

Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    29
    Да така е, всеки трябва да си прецени сам за себе си къде да се оперира, ама разбира се при всички положения да не е и някъде където само екипи от техници работят на евтини цени , защото после и сумати пари да дадеш няма кой да те оправи.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    4
    Здрасти
    И аз съм почти в това състояние като теб преди операцията и се чудех за присаждането, колко коса ти е присадена?

Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    29
    Quote Originally Posted by Stoikata View Post
    Къде се извършват операции без доктор или ако има такъв, то той не взима никакво участие в операциите, които се извършват от техници или лица представящи се за доктори.
    1. Estepera
    2. Taksim Hair
    3. Rota Hairtransplant center
    4. Serkan Aygin clinic
    5. Ethica
    6. Estethica
    7. Medical park hospital
    8. Avrasya hospital
    9. Medicana
    10. Maral Hair clinic
    11. Beyhekim hastanesi -Caglar Korkmaz
    12. Memorial hospital
    13. Hairasya
    14. Bogazici Tip Merkezi
    15. Estehair
    16. Istanbul Hair Center
    17. Istanbul Hair Clinic
    18. Estemylife
    19. Hisar Hastanesi
    20. Damla Tip Merkezi
    21. Estepalace
    22. Avcilar hospital
    23. Gaziosmanpasa hospital
    24. Dora hospital
    25. Estemedica
    26. Royal hairtrans
    27. Cevre Hospital
    28. Florence Nightingale Hospital
    29. Sifa Hastanesi
    30. MD Hair Center
    31. MEGA HAIR TRANS
    32. Cosmedica
    33. Acibadem
    34. Liv Hospital
    Доктори, който правят операции
    1. Dr.Erdogan - ASMED
    2. Dr.Keser - DERMA PLAST
    3. Dr.Demir - TURHAIR
    5. Dr. Civas - CIVAS HAIR TRANSPLANT
    6. Dr.Doganay - AHD
    За този списък мисля, че не е ли по- добре да се направи стабилен по някакъв начин, защото остава по страниците някъде и не се вижда, за да може хората да го четат.Моля, админа да го вземе в предвид.
    Последно редактирано от дон; 04-11-2017 at 11:25 AM.

Administrator MED's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    31
    Quote Originally Posted by дон View Post
    За този списък мисля, че не е ли по- добре да се направи стабилен по някакъв начин, защото остава по страниците някъде и не се вижда, за да може хората да го четат.Моля, админа да го вземе в предвид.
    http://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=130
    Темата е стикната. Който желае вече може да преглежда темата и да добавя, друга информация.

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    20
    Quote Originally Posted by Renni View Post
    Искахме да се свържем с него, но не успяхме нещо. Ако имате информация дайте, той къде работи в Истанбул ли?
    При д-р Кесер един приятел доколкото си спомням беше ходил при него в Анкара там работи, остана доволен, хубав резултат имаше, но доста скъпичко му беше излезнало
    Последно редактирано от Traiko; 04-11-2017 at 04:25 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    2
    Да така е, всеки трябва да си прецени сам за себе си къде да се оперира, ама разбира се при всички положения да не е и някъде където само екипи от техници работят на евтини цени , защото после и сумати пари да дадеш няма кой да те оправи.
    Аз да ви кажа точно така се получи при мен , няма лъжа. Няма да споменавам имена, платих 1650 евро пакет със всичко включено и хотели, трансфери и тн. Аз тогава питах има ли доктор казаха има има посочиха едно име, така и не разбрах кой какъв е, всичко стана набързо, в крайна сметка разбрах, че екип техници са ми направили операцията.Тогава нямах представа , че така се правят операции от екипи без лекари , в последно време от форума разбрах.
    Резултата ми сега не е добър и немога да намеря тези които ме оперираха, казват от клиниката, че нищо немогат да направят вече не работили с този екип. Консултирах се по имейла с един доктор пак в турция за да направи корекция ми даде цена 6000 евро. И сега ще трябва да събирам тези пари.
    Последно редактирано от Sirius; 04-11-2017 at 06:01 PM.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация