Реших да се консултирам и с лекари, за моето състоянието, ще си запиша час.
Наистина мерси , че споделихте мнения. Ще пиша пак.
Реших да се консултирам и с лекари, за моето състоянието, ще си запиша час.
Наистина мерси , че споделихте мнения. Ще пиша пак.
Здравейте. Искам да кажа нещо което ми направи впечатление. Интересувам се от присаждането започнах да разглеждам оферти, сайтове както всеки и за Турция ми направи впечатление, освен както навсякъде и тук също пишете да се внимава за такива клиники където нямало доктори и не правели те операции. Видях, че някой клиники с които се свързах доктор има, добре, но като попиташ за някаква биография на доктора да дадат и нищо не могат да ми отговорят и да ми дадат като информация, много ми се видя съмнително.
Така е трябва да се пита и да имаш информация за лекаря, които ще извършва операцията. Дори да има лекар, трябва да знаеш точно кой е, неговото CV и прави ли операции.
Е то стана ясно, че хората разбраха вече истината за тези транплантации от техници, които се правят без лекари и всеки започна да търси доктори и какво да правят, нали ще останат без работа сменят тактиката. Вече казват има лекар, може и за малко да се направи , че прави нещо в операцията и толкова. Да ама кои е този лекар, не се знае, има ли сертификати, че се е доказал да прави трансплантации, не се знае.
Bojko правилно казва гледай cv-то, опита, да извършва операцията.
Полезна информация....
Здравейте
В Европа и САЩ всеки се интересува от доктора и неговите сертификати, които отговарят за неговата репутация и работа.
Живея в чужбина и когато се подлагаш на операция всеки се интересува от доктора, все пак той е този който извършва и отговаря за операцията, а не клиниката или болницата.
Все още ли има в България хора, които се ръководят и избора им пада на името на болницата или клиниката, без да знаят кой доктор ще извършва операцията и негова репутация?!![]()
Така е правилно и така трябва да бъде.
На въпроса ти - Изглежда, че има... това е характерно за балканският и близкоизточният манталитет сякаш...
да се доверяваш на определена марка или име така да го кажем, на лукса, а пък да не гледаш, да не питаш и да не се интересуваш изобщо за лекаря където ще ти прави операцията и да нямаш никаква информация и други подробности. Нищо повече немога да кажа.
Здравейте. Ще дам един съвет.
Имам познат от българските турци , тъй като му споделих, че искам да си присадя коса в турция и той искаше да ми помогне и ме уреди в една луксозна болница. Направиха ми операцията, нищо неразбрах стана някак набързо, едва след това ми стана ясно, че операцията беше проведена без доктор и останах шокиран. Запазих си шока за себе си. Съветът ми е колкото и с добри намерения да са приятели или познати , никога не се доверявайте на български турци, защото разбрах, че незнаят нищо за турция и не разбират от здраве, операции и лекари, единствено знаят където за чули някоя болница, но кои доктори са добри нямат никаква информация .
Сигурно има и много други като мен, които попадат в подобни ситуации и болници, клиники по този начин.
Приятели ако се поразровите във форума може да видите, че някои потребители вече са отворили теми точно за въпросните Dr.Emrah Cinik и Dr.Levent Acar има отзиви с истината за тях, не съм изобщо изненадан.
Ето предоставям
https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=131
https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=170