FUE Присаждане На Коса

fue-hair-transplant
fue-hair-transplant

FUE е най-новият и използван метод за Присаждане На Коса, при който методът за екстракция е различен, но имплантация е същата както при FUT. Това е най-ефективният метод за възстановяване на косата.

Как протича FUE Присаждане На Коса ?

След преглед и консултация,  лекаря очертава върху скалпа зоните върху които ще се работи, от съществено значение е оформянето на линията на косата, която за всеки пациент е индивидуална. След което пациентът се разполага в легнало положение и се прилага локална упойка. След това със специален инструмент се извличат графти (присадки) един по един. Извлечените  присадки се поставят в специален разтвор.Взетата присадка може да се състои от 1 до 4, или дори по-рядко 5 или 6 косъма.  След това присадките се имплантират отново една по една.

При метода FUE процедурата е по-малко травматична в сравнение с метода FUT.

След тази процедура може да се подстригва късо косата, времето за възстановяване е кратко, микроскопичните точки в донорската област са почти невидими.

Чрез този метод може да покриват и съществуващи белези след  FUT операция за трансплантация на коса.

Подходящите кандидати за FUE Присаждане На Коса трябва да имат здрава коса отстрани и задната част на главата, за да послужи за донорска зона. Цвета на косата, състоянието на косата и текстурата също  са от значение както за процедурата, така и за крайният резултат.

FUE е един вълнуващ напредък, който задвижва областта на трансплантационната хирургия .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.