ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 38 of 47 ПървиПърви ... 283637383940 ... ПоследноПоследно
Results 371 to 380 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member дон's Avatar
    Регистриран
    Feb 2016
    Публикации
    29
    Quote Originally Posted by дон View Post
    Нека да напомня за списъка, така че да няма пострадали

Къде се извършват операции в Турция без доктор или ако има такъв, той не взима никакво участие в операциите, които се извършват от техници или лица представящи се за доктори:
    1. Estepera
    2. Taksim Hair
    3. Rota Hairtransplant center
    4. Dr.Serkan Aygin clinic
    5. Ethica
    6. Estethica
    7. Medical park hospital
    8. Avrasya hospital
    9. Medicana
    10. Dr.Maral Hair clinic
    11. Beyhekim hastanesi -Caglar Korkmaz
    12. Memorial hospital
    13. Hairasya
    14. Bogazici Tip Merkezi
    15. Estehair
    16. Istanbul Hair Center
    17. Istanbul Hair Clinic
    18. Estemylife
    19. Hisar Hastanesi
    20. Damla Tip Merkezi
    21. Estepalace
    22. Avcilar hospital
    23. Gaziosmanpasa hospital
    24. Dora hospital
    25. Estemedica
    26. Royal hairtrans
    27. Cevre Hospital
    28. Florence Nightingale Hospital
    29. Sifa Hastanesi
    30. MD Hair Center
    31. MEGA HAIR TRANS
    32. COSMEDICA - Dr.LEVENT ACAR- Dr.EMRAH CINIK
    33. АCIBADEM
    34. Liv Hospital
    35.New Age Clinic - Dr.ilker Apaydin - Dr.Ozge Ergun
    36.American Hospital (Koc Healthcare)
    37.Медикъл Караджъ Турс (Medikara)
    38.ESTEWORLD
    39. Clinic Expert
    40.NaturalHair
    41.CLINICANA
    42.Guven Hospital
    43.Asli Tarcan Hair Clinic
    44.Kas Tıp Merkezi
    45.ELITE HAIR TRANSPLANT - Dr.Balwi
    46.ROTALIFE
    47.CLINICANA
    48.MEDI KARA (KARACI TOURS)
    49.DR SERKAN AYGIN CLINIC
    50.ESTEHTICA
    51.KAS TIP MERKEZI
    52.DR.MEHMET AKDENIZ (Д-р Мехмет Акдениз) TFM CLINIC - MEDI KARA (KARACI TOURS)
    53.DR. SONER TATLIDEDE CLINICANA - ACIBADEM-TURMED SERVICES
    54.VATANMED
    55.BERKAY TULPAR
    Доктори, който правят операции (РАБОТЯТ КОРЕКТНО)
    1. Dr.Erdogan - ASMED
    2. Dr.Keser - DERMA PLAST
    3. Dr.Demir | Dr. Cengiz - TURHAIR
    5. Dr. Civas - CIVAS HAIR TRANSPLANT
    6. Dr.Oztan - Hairline Clinic
    7. Dr.Kaya - MedicalArt
    8. Dr.Doganay - AHD
    9. Dr.Senturk - Dk Hair Klinik
    10.Dr.Nalbant - ODAK

Въпросният доктор е вече в списъка. Той май влиза доста силно в черния списък, всеки път с различни фирми и клиники работи.
    В болница Acibadem нито той, нито друг доктор не извършват операции по присаждане на коса, трябва да го знаете.

Junior Member
    Регистриран
    May 2016
    Публикации
    8
    Quote Originally Posted by Koko0 View Post

Ето какво намерих за тези операции в Турции, където само се говори на думи да се внимава с техничарските клиники без доктори и да се внимава ако доктори не оперират, а само разни екипи от шофьори, безработни момичета и жени. Разбирам, че тази работа е в екип и сам доктор няма как да прави цялата операция сам, операцията е дълга, ако оставиш цялата работа от до на незнен екип без никакъв доктор и контрол така се получава. Последствията са както се вижда доста сериозни. И жалко че и тук у нас вече такива екипи правят присаждане. Който води от турция такива екипи е за затвор направо. Да ни оставят да ни осъкатяват така ли?!
    Ето цял свят е ревнал и предупреждава за тези нелицензирани технически клиники и болници, в които работят неквалифицирани екипи и няма лекари да правят операции, колко е рисковано и опасно за здравето

Name:  8FF861DF-0E93-4DED-939F-0C1D0C7BB254.jpg
Views: 14894
Size:  21.8 KBName:  93551138-DFA9-4575-9700-573CE29788B7.jpg
Views: 14841
Size:  21.5 KBName:  4443B74F-A8E5-4906-8088-1814569A5393.jpg
Views: 14981
Size:  20.3 KBName:  6B001864-CE8D-4989-A327-3F57C861CD1B.jpg
Views: 15028
Size:  37.1 KB
    https://ishrs.org/2014/09/18/beware-...ation-surgery/

https://www.treatmentroomslondon.com...-black-market/

https://www.google.com/amp/s/inews.c...ts-abroad/amp/

https://www.unilad.co.uk/health/man-...ir-transplant/

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2018
    Публикации
    5
    Quote Originally Posted by ZdraF View Post
    Специално внимавайте с тези CLINICANA
    Един познат от турция каза, че при тях имало един доктор Soner, само 5 мин правел консултация и нищо друго, а пък лъжат за това като казват че уж никъде нямало доктор, който да извършвал операции,
    а много добре знам, че в турция има доктори, които извършват операции, а тези само се опитват да ти разбъркат мозъка
    какво може да очакваш разбрах, че това са избягали Сирийци и имат само сайт, няма такава клиника, а използват името на Acibadem, точни мошеници.....
    А и в тази болницата (ACIBADEM) по принцип за присаждане на коса нямат доктор.

Тук споделям особено незаконни (без лекар) Клиники/Уеб сайтове/Комисионери, които търсят пациенти от България
    Внимавайте за тези фалшиви
    Клиники/Уеб сайтове/Комисионери
    1.CLINICANA
    2.ROTALIFE (Rota Hairtransplant center )
    3.ESTETHICA
    4.MEDI KARA (KARACI TOURS)
    5.DR SERKAN AYGIN CLINIC
    6.KAS TIP MERKEZI
    7.ESTEWORLD
    8.DR. SONER TATLIDEDE CLINICANA - ACIBADEM-TURMED
    SERVICES
    9.VATANMED
    10.BERKAY TULPAR
    Любопитен съм да знам какво правят у нас съответните органи, здравното министерство, тези спящи красавци, които не контролират тези неща и не им налагат глоби, а идват отвсякъде и си правят каквото искат у нас, виждам че това са дори регистрирани фирми у нас.
    А това е свързано с човешко здраве, с нашето здраве. До кога ще продължава този фарс, докато не се случи най- лошото с някой ли?!???

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    33
    Quote Originally Posted by Hd116 View Post
    Здравейте
    Аз съм с такъв проблем, че от донорната зона на главата нямам много коса и е недостатъчна за присаждане
    та питането ми е дали може от тялото да ми вземат косми и да ги сложат на главата и ще има ли ефект?...
    Здрасти, тази работа да ти взимат коса от тялото, а не от главата не е много читава. Как ще стоят на главата такива косми, те са различни ще има разлика, ако първо изобщо поникнат, защото казват че са много по- малки шансовете да се захванат, може да получиш и инфекция.

Junior Member
    Регистриран
    May 2019
    Публикации
    1
    Здравейте приятели
    Изчетох много страници от темата и от форума като цяло. Това което ми направи впечатление, че някои наистина пишат толкова верни неща и благодарност наистина за това че разкриват и споделят за тези разни измами, мошеници и т.н. Но има едно голямо НО и не го разбирате, е че който е необразован, не проучва и той самият си е такъв тип “измамник” ще отиде специално при такъв тип хора - измамници, няма значение качеството, условията, доктор ще те оперира ли или не, кой е той, какъв е и т.н. ( много добре знаят това предварителни из знаят къде отиват). Може би им правят някакви отстъпки, може чрез познати да отиват на такива места няма значение. Но да знаят много добре, че доктор не ги е оперирал, да знаят какви са условията и в същото време да тръгват на други да препоръчват такива клиники, да дават видеота и т.н. е супер долно и срамно. Мисълта ми беше, че ако няма глупаци , които да се връзват на мошеници, тези мошеници няма да съществуват и да имат работа.
    Така, че оставете всеки сам да решава къде да се оперира, при кого да се оперира, без лекар ли било, имало лекар ама той не влизал в операция, домакини ли ще ги оперират или шофьори , всеки сам ще си прецени и след това разбира се ще получи това което е заслужил. Не мисля че един умен и уважаващ себе си човек , може да се връзва на подобни трикове. Измамниците си намират хора като тях. Успех на всички!

Junior Member
    Регистриран
    Jun 2019
    Публикации
    2
    Здравейте от мен. Изчетох цялата тема. Много полезна информация ми дадохте. Замислям се при д-р Демир да отида. Обаче поне аз лично не можах да намеря снимка на това как изглежда донорската част първите дни/седмици след операцията. Така и няколко месеца след това. Това ми е email адреса, ако някой предпочита да не поства снимки тук - widowmaker@abv.bg
    Ще съм благодарен, ако някой има снимки и ми сподели.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    6
    Зависи колко коса за присаждане се взема. Примерно да кажем при повече над 3600 присадки ще има повече разреждане отколкото при по- малко взети присадки.
    Принципно над 0/1 номер може да се подсригва косата, няма проблем.

Junior Member
    Регистриран
    Jun 2019
    Публикации
    2
    Quote Originally Posted by Cewi View Post
    Зависи колко коса за присаждане се взема. Примерно да кажем при повече над 3600 присадки ще има повече разреждане отколкото при по- малко взети присадки.
    Принципно над 0/1 номер може да се подсригва косата, няма проблем.
    Аз съм за около 3000 присадки. Бях на преглед при Демир на 11.05.2019 когато беше в София и ми каза бройката. Казаха ми, че не е препоръчително 0/1 номер да се подстригвам. Аз толкова късо не се подстригвам. Просто ми се иска да видя снимки, за да придобия представа няколко седмици/месеци след операцията как изглежда.

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2018
    Публикации
    9
    Quote Originally Posted by Widowmaker View Post
    Здравейте от мен. Изчетох цялата тема. Много полезна информация ми дадохте. Замислям се при д-р Демир да отида. Обаче поне аз лично не можах да намеря снимка на това как изглежда донорската част първите дни/седмици след операцията. Така и няколко месеца след това. Това ми е email адреса, ако някой предпочита да не поства снимки тук - widowmaker@abv.bg
    Ще съм благодарен, ако някой има снимки и ми сподели.
    Здрасти. Накъде около 2 седмици в зоната донор не си личи нищо. Гледам втори-трети номер да се стрижа и съм добре, доволен съм и аз бях при др.Демир.

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2019
    Публикации
    2
    Quote Originally Posted by Dani21 View Post
    Привет на всички,
    Преглеждах основно всичко свързано с присаждането на коса , най-вече в турция и попаднах на реклами на тази клиника Estethica и ми стана интересно, реших да проуча по основно , попадах на множеството реклами, особено на тази преводачката, която е българска туркиня , постоянно и навсякъде се говори и споменава , че доктор прави операции, но се уверих и ще докажа, че това не е така и как се лъже най-открито без грам срам. Това ми направи огромно впечатление.
    Attachment 114
    На това видео е очебийно, че дизайна и създаването на линията не се прави от лекар както трябва е, а незнаен младеж на около 20-25 години, който не се знае дали е изобщо някакво медицинско лице, незнаен човек.

В крайна сметка лъжите им излизат черно на бяло и Като показват, че цените им са много ниски и в същото време имат лекари които правят операции, но това всъщност не е така.
    Всъщност подобни официални изказвания от страна от страна на госпожата или госпожицата от видеото е подсъдимо и явно тя самата не знае за това или тя самата си мисли, че е лекар?!!
    Виждам, че във форума постоянно се говори на тази тема, но ето ви ясни доказателства, няма повече какво да се говори. всичко си показва каква е истината, трябва човек като гледа да вижда.
    Ауу и искат 1400 евра за тази операция, на такива студенчета и 400 евро не бих дал

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация