ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 29 of 47 ПървиПърви ... 19272829303139 ... ПоследноПоследно
Results 281 to 290 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    42
    Quote Originally Posted by Kostas View Post
    Забравих за снимката... ето я
    Attachment 91
    Привет,

Незнам защо не бях видял поста ти преди.
    Изглеждаш добре, нямаш никакви остатъци от струпеи, добре се е изчистил скалпа.
    Присаждането добре е направено. Предполагам доколкото се вижда в предната част само е извършено присаждане. От тук нататък успех.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2018
    Публикации
    7
    Мерси ,че изкоментира Присаждането беше отпред и част отгоре. Чувствам се добре за сега, дори не си представях, че за толкова време ще се възстановя и ще изглеждам така.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    Quote Originally Posted by Kostas View Post
    Мерси ,че изкоментира Присаждането беше отпред и част отгоре. Чувствам се добре за сега, дори не си представях, че за толкова време ще се възстановя и ще изглеждам така.
    Добре изглежда наистина, личи си. Личи си и когато един човек знае как да се грижи за себе си и когато е внимателен и спазва всичко както трябва.Успех

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2018
    Публикации
    7
    Ами стараех се, старая се и да правя всичко както ми е казано. Надявам се на добър резултат, времето ще покаже

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    9
    Много добре си даже. А колко графта ти присадиха?

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2018
    Публикации
    7
    Бяха ми присадени 3450 графти, операцията мина за 7 часа и половина.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    10
    А случайно да си имал болка след операцията, изтръпвания?

Junior Member
    Регистриран
    Mar 2018
    Публикации
    3
    Здравейте
    И моето присаждане мина. Вече стават 4 дена. Обаче сега като се мия забелязвам, че коричките ми не падат. Искам да кажа, че мисля, че се мия прекалено внимателно. Слагам лосиона и чакам. След това си поливам главата с вода от чаша (не от душа) много нежно и също така нежно пипам отгоре да отмия. Даже след подсушаването имам малко останал лосион-шампоан в косата. Страх ме е, че ако отмивам с повече вода или по-обилно се обливам ще разместя присадките, но пък и знам че коричките трябва да паднат. Та.... как става при вас ?

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2018
    Публикации
    7
    Quote Originally Posted by moonman View Post
    А случайно да си имал болка след операцията, изтръпвания?
    След операцията да съм имал точно болка не мога кажа, леко наболяваше, но не е нещо сериозно,нещо като изтръпване имах , но не ме притеснява и когато пипна на някои места, минава си.По време на операцията дори бях задрямал по едно време , не усещах нищо, при упойката докато се слага ме болеше и това е.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2018
    Публикации
    7
    Quote Originally Posted by stockholm View Post
    Здравейте
    И моето присаждане мина. Вече стават 4 дена. Обаче сега като се мия забелязвам, че коричките ми не падат. Искам да кажа, че мисля, че се мия прекалено внимателно. Слагам лосиона и чакам. След това си поливам главата с вода от чаша (не от душа) много нежно и също така нежно пипам отгоре да отмия. Даже след подсушаването имам малко останал лосион-шампоан в косата. Страх ме е, че ако отмивам с повече вода или по-обилно се обливам ще разместя присадките, но пък и знам че коричките трябва да паднат. Та.... как става при вас ?
    Здрасти
    При мен към седмия - осмия ден започнаха така по сериозно да падат тези корички, така че не се притеснявай. Внимателен трябва да си по принцип, да не се разместват присадките на ляво и дясно. С вода отмивай добре колкото можеш, да не е гореща обаче и шампоан не ми е оставал след като се подсуша, само понякога от лосиона съвсем малко и той след това си попиваше.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация