Мерси ,че изкоментираПрисаждането беше отпред и част отгоре. Чувствам се добре за сега, дори не си представях, че за толкова време ще се възстановя и ще изглеждам така.
Ами стараех се, старая се и да правя всичко както ми е казано. Надявам се на добър резултат, времето ще покаже![]()
Много добре си даже. А колко графта ти присадиха?
Бяха ми присадени 3450 графти, операцията мина за 7 часа и половина.
А случайно да си имал болка след операцията, изтръпвания?
Здравейте
И моето присаждане мина. Вече стават 4 дена. Обаче сега като се мия забелязвам, че коричките ми не падат. Искам да кажа, че мисля, че се мия прекалено внимателно. Слагам лосиона и чакам. След това си поливам главата с вода от чаша (не от душа) много нежно и също така нежно пипам отгоре да отмия. Даже след подсушаването имам малко останал лосион-шампоан в косата. Страх ме е, че ако отмивам с повече вода или по-обилно се обливам ще разместя присадките, но пък и знам че коричките трябва да паднат. Та.... как става при вас ?
След операцията да съм имал точно болка не мога кажа, леко наболяваше, но не е нещо сериозно,нещо като изтръпване имах , но не ме притеснява и когато пипна на някои места, минава си.По време на операцията дори бях задрямал по едно време, не усещах нищо, при упойката докато се слага ме болеше и това е.
Здрасти
При мен към седмия - осмия ден започнаха така по сериозно да падат тези корички, така че не се притеснявай. Внимателен трябва да си по принцип, да не се разместват присадките на ляво и дясно. С вода отмивай добре колкото можеш, да не е гореща обаче и шампоан не ми е оставал след като се подсуша, само понякога от лосиона съвсем малко и той след това си попиваше.