ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 46 of 46 ПървиПърви ... 36444546
Results 451 to 459 of 459

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    5
    Септември месец си направих трансплантация на коса почти 5 месеца минаха. След около месец повечето присадки изпадаха и след това започна да расте косата отново. През последните седмици забелязах, че падат косъмчета понякога, не са много, но си падат. Нормално ли е това??.

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2017
    Публикации
    3
    Как стоят нещата с подстригването, мога ли да ползвам машинка след операцията, вие как се подстригвате???

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    32
    Quote Originally Posted by Dod31 View Post
    Как стоят нещата с подстригването, мога ли да ползвам машинка след операцията, вие как се подстригвате???
    С машинката по-добре да не бързаш, поне няколко месеца изчакай преди да използваш там където е присадено, за останалата коса няма проблем.

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2024
    Публикации
    1
    Имам директно питане тъй, като търся специално ishrs доктор, за мен е важно да намеря надежден и високо квалифициран лекар.
    При вас как е, успявате ли да намерите такъв?

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    Quote Originally Posted by Bratoeff View Post
    Имам директно питане тъй, като търся специално ishrs доктор, за мен е важно да намеря надежден и високо квалифициран лекар.
    При вас как е, успявате ли да намерите такъв?
    Разбира се, че има, аз лично бях при др.Демир той е точно доктор с ishrs и съм наистина доволен от крайния резултат. Знам и за др. Озтан, че е е добър също. Не бих препоръчал да се ходи при доктор, който няма ishrs. Добре си се ориентирал точно по какво да търсиш, защото isrhs сертификата е гаранция за лекаря и неговата работа, тъй като има доста нелегални клиники и болници в съседна Турция.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    8
    Хора попаднах на тази новина, чудех се дали да пиша, но трябва да се внимава - основната причина е евтиното присаждане без лекари за 1300 евро и все пак много от сънародниците ни отиват да си присаждат коса именно само заради цената. С една дума от статията - човека е умрял. Присаждането е било извършено от лице, занимаващо се с недвижими имоти в известна болница.
    Винаги избирайте разумно, ако искате да сте сигурни, най-добре се насочвайте наистина към Ishrs лекари.

https://www.sozcu.com.tr/amp/turkiye...ar-etti-p98432

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by Dani21 View Post
    Хора попаднах на тази новина, чудех се дали да пиша, но трябва да се внимава - основната причина е евтиното присаждане без лекари за 1300 евро и все пак много от сънародниците ни отиват да си присаждат коса именно само заради цената. С една дума от статията - човека е умрял. Присаждането е било извършено от лице, занимаващо се с недвижими имоти в известна болница.
    Винаги избирайте разумно, ако искате да сте сигурни, най-добре се насочвайте наистина към Ishrs лекари.

https://www.sozcu.com.tr/amp/turkiye...ar-etti-p98432
    Е как... в Турция има много надеждни лекари. Търсете специално такива доктори със сертификата ISHRS, ако искате да сте сигурни. Все още Турция е на първо място в света в тази работа. Не бих избрал да си правя процедурта в България.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    13
    Споделям на какво попаднах последно, жалко от години се говори, да се внимава с техническите клиники но уви
    Тук обаче е Важно да се отбележи, това е един трик в клиниката на д-р Cinik по-принцип няма лекари, отново само техници работят. Прави се цялостна антиреклама за Турция, но не се споменава изобщо, че операциите се извършват само от техници или медицински сестри. Около едно 90% са подобен тип клиники, затова от колк време се говори да се търсят надеждни лекари в Турция. Турция все още е номер 1 за присаждане на коса. Също така има и много такива технически клиники и в България. Всеки трябва да знае при кой лекар отива и кой ще прави операцията му. Оставям линка...

https://btvnovinite.bg/svetut/mazh-p...v-turcija.html

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2016
    Публикации
    17
    Мда ето го тук постнат списъка за докторите и клиниките https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=130

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация