ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 36 of 47 ПървиПърви ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно
Results 351 to 360 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    Quote Originally Posted by Xristo View Post
    За 1500 евра ето такова студенче/ та от видеото и снимката горе ще те оперират, представи си от началото като се започне с разчертаване на линията, което е естетична работа до хирургичната част
    Не се подигравай и те трябва след гимназията да изкарат малко пари, в помощ на домашния бюджет

Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    42
    Без значение дали в България, Турция, Мексико, Индия и т.н. ако си решил да се оперираш , първо трябва да се образоваш малко , присаждането на коса е една от най- скъпите естетични операции в света, също така и една от най-продължителните , за такава операция трябва наистина голям опит, затова навсякъде в Европа и Америка цената при истински опитните професионалисти доктори е от сорта на 20 -30 хиляди евро.
    Сега тези, които се коментират във форума често знаят, че българина и от близкия изток арабите не са толкова образовани и се интересуват единствено от цената , друго не ги интересува, но това не е същото като да ходиш да си купуваш евтини дрешки , това е операция естетична и може цял живот да страдате.
    Потърсете в гугъл колко лоши резултати има и странични ефекти, това не е игра , а собственото ти здраве и понякога нищо неможеш да направиш и да поправиш след това, ако щеш и милиони да дадеш.
    Щом нямаш достатъчно пари по -добре не си търси белята. А щом си се решил на операцията добре е да проучиш доктора, от колко години работи като присажда коса , има ли сертификати за присаждане и този доктор трябва да се занимава само с това - присаждане на коса , защото това показва че е тесен специалист, че е добър в тази област, истината е че е невъзможно едновременно да правиш операции на нос, гърди и да трансплантираш коса, също така клиники тип предлагащи прости козметични процедури като ботокс, епилация и едновременно трансплантация на коса все едно е поредната проста козметична процедура, това лесно показва че нямат абсолютно никакъв опит и ще бъдете просто жертва. От това което разбрах, жалкото е че някои български доктори за пари с целият си акъл на свое име наемат чужди екипи без никаква квалификация, това не са доктори да извършват присаждане.
    И в други клиники се забелязва това не само в една, явно у нас клиниките са се спорузомяли с тези нелегални екипи,
    които не са лекари и това са едни и същи хора, една и съща организация от измамници. Вече в Турция такива нелегални екипи не може да извършват операции спокойно защото са затегнати нещата там и затова сега са се насочили към България, тук да идват да работят хем са нелегални,
    хем не са лекари хем нелегално да работят.
    През последните 3 месеца вече няколко клиники използват едни и същи цени и по един и същи начин предлагат присаждане на коса, личи си просто. Някой доктори у нас явно искат да си седят просто и да печелят пари хей така.
    Първото което трябва да се задава към този доктор тук в България - ти ли ще ме опериравш или не ? Операцията продължава много часове 6-9 часа и един доктор сам няма как да прави всичко нормално е и затова си има асистенти, за да му помагат, но ако цялата операция се извършва само от екипа, доктора само прави прегледи и взима пари, тогава е проблем.
    Защо тогава цените в клиники като Галатея и Dhi са по 10-12 хиляди евро и защо клиники като тази на д-р Николай Георгиев и Петър Костов и други подобни новоизниканли са толкови евтини???? няма нито една снимка, видеота с пациенти и операции, никакви сертификати , толкова е подозрително. Ако сте станали тяхна жертва и сте забелязали нередност и нелегално извършващи се операции от чужди екипи които не са лекари сигнализирайте , защото това не е нормално.
    В този форум искаме да обсъждаме резултати, методи, впечатления и мнения, но навсвкъде където и да се обърнеш се натъкваш на измамници

Junior Member
    Регистриран
    Jun 2018
    Публикации
    11

Ето какво намерих за тези операции в Турции, където само се говори на думи да се внимава с техничарските клиники без доктори и да се внимава ако доктори не оперират, а само разни екипи от шофьори, безработни момичета и жени. Разбирам, че тази работа е в екип и сам доктор няма как да прави цялата операция сам, операцията е дълга, ако оставиш цялата работа от до на незнен екип без никакъв доктор и контрол така се получава. Последствията са както се вижда доста сериозни. И жалко че и тук у нас вече такива екипи правят присаждане. Който води от турция такива екипи е за затвор направо. Да ни оставят да ни осъкатяват така ли?!

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2019
    Публикации
    1
    Здравейте,обмислям присаждане на коса при Др.Демир,но имам следния проблем.Аз се подстригвам постоянно 1 номер(много късо),и така си ми харесва...Но просто не искам да имам оголени части без коса,дори и много късо остриган пак си личи когато си плешив.В сайта на болницата в която работи доктора е написано,че не е препоръчително да си присаждаш коса ако я носиш много късо? Заради белезите ли,защо? Някой с присадена коса би ли споделил дали се е подстригвал така късо и имал ли е проблеми.Благодаря предварително.

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    8
    Quote Originally Posted by antony View Post
    Здравейте,обмислям присаждане на коса при Др.Демир,но имам следния проблем.Аз се подстригвам постоянно 1 номер(много късо),и така си ми харесва...Но просто не искам да имам оголени части без коса,дори и много късо остриган пак си личи когато си плешив.В сайта на болницата в която работи доктора е написано,че не е препоръчително да си присаждаш коса ако я носиш много късо? Заради белезите ли,защо? Някой с присадена коса би ли споделил дали се е подстригвал така късо и имал ли е проблеми.Благодаря предварително.
    Здравей

Аз лично и по принцип смятам че е така - коса се присажда за да имаш коса и да си правиш разни прически, незнам ако толкова късо ще носиш косата, за какво ще си присаждаш, но все пак решението е твое 2-3 номер няма проблем, аз съм бил и така, но по- късо може да си личи подобно на точици откъдето е взимана коса в донорската.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2018
    Публикации
    6
    Честно да кажа мен не ме притеснява и няма нищо значително забележимо, прическата ми почти винаги отзад и отстрани е много къса отгоре косата е дълга.На мен така си ми харесва.

Junior Member
    Регистриран
    Mar 2019
    Публикации
    6
    Знаете ли за този от Rota Life че представя един човек от турция за лекар, а той изобщо не е казва се Ismet Ilmazer.
    Пълни измамници са начело с представителя Askin тук в бг, разбрах, че има доста изглъгани в сливен, а сега и в бургас. За нищо на света не ходете при тези Rota Life Rota Hair.......

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2018
    Публикации
    5
    Хора след колко време да очаквам резултат????

Junior Member
    Регистриран
    Mar 2019
    Публикации
    2
    Quote Originally Posted by Slavbg View Post
    Знаете ли за този от Rota Life че представя един човек от турция за лекар, а той изобщо не е казва се Ismet Ilmazer.
    Пълни измамници са начело с представителя Askin тук в бг, разбрах, че има доста изглъгани в сливен, а сега и в бургас. За нищо на света не ходете при тези Rota Life Rota Hair.......
    да кажа, аз бях изигран от този човек Ашкън от rotalife , не мога да се свържа с него. Излъга ме за фалшивия доктор в сливен, сега и в бургас тръгнал, как ли пък не....внимавайте, резултата ми изобщо не е добре. Кой истински доктор сега да търся да ме приеме с такава коса.....как ще се оправя?..
    Name:  5F7E1724-420F-4BA8-B46E-343DBCDD3A73.jpg
Views: 13510
Size:  31.0 KB

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2018
    Публикации
    5
    Quote Originally Posted by Roman View Post
    да кажа, аз бях изигран от този човек Ашкън от rotalife , не мога да се свържа с него. Излъга ме за фалшивия доктор в сливен, сега и в бургас тръгнал, как ли пък не....внимавайте, резултата ми изобщо не е добре. Кой истински доктор сега да търся да ме приеме с такава коса.....как ще се оправя?..

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация