ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 19 of 47 ПървиПърви ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Results 181 to 190 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Quote Originally Posted by Lavski View Post
    Смятате ли, че при активно практикуване на футбол може да се засегне косата и да се засили косопада. Активно се занимава с това от години, факт е че косата ми пада , вече започвам да се замислям дали няма връзка
    До момента няма такова доказетлство. Малка е вероятността косопада да е предизвикан от това.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    13
    Е тогава всички футболисти трябва да са плешиви, а не са.... само някои де....

Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    42
    Lavski защо не се консултираш с лекар.
    Каква е степента на косопад в момента, може да публикуваш снимки ако желаеш.

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    2
    Има ли някаква гаранция за присаждането?

Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    42
    Гаранция за операция?! Това е смешно и нелепо. Които обещават гаранции стоите по- надалеч. Става въпрос за медицина и здраве, каква гаранция, това да не е като да си купиш хладилник или пералня....

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2017
    Публикации
    3
    Quote Originally Posted by Stenli View Post
    Най- важното е да се спазват инструкциите дадени от лекаря, внимавай да не се удариш някъде.Почивай си колкото може, повече по- добре, избягвай физическа активност.Приемай повече вода първите дни, спазвай приема на дадените лекарства

Здравейте, предстои ми операция при д-р Демир, интересува ме какви лекарства се пият след това и дали имат странични ефекти насочени към либидото и т.н?

Junior Member Stenli's Avatar
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    12
    Quote Originally Posted by Mitko View Post
    Здравейте, предстои ми операция при д-р Демир, интересува ме какви лекарства се пият след това и дали имат странични ефекти насочени към либидото и т.н?
    На мен след операцията ми даде да приемам антибиотик, болкоуспокояващо, за оток и добавка витамини, но хормонални таблетки не.До колкото знам от коренспонденцията с други момчета и на тях така.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    При мен се изминаха 9 месеца след трансплaнтацията порасна си всичко и какво става останала част от косата продължава да капе косопада си стои колко много се радвах накрая нищо то така дo някоя година ще остана с много рядка коса само с присаденото количество разочарован съм от процеса присаждане имах други представи...... най вероятно ще прибегна до поставяне на гъста естествена коса в някой от фризьорските салони

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    18
    Това, че присадената коса е пораснала би трябвало само да те радва и от самото присаждане на коса в такъв случай няма как да си разочарован, по- скоро проблема и разочарованието трябва да идва от гените. Присаждането се прави за да имаш коса, там където вече е опадала и няма връзка с това, че останалата ти коса пада.
    Последно редактирано от Canas_Er; 10-27-2017 at 08:27 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2017
    Публикации
    2
    Здравей Eus90, може ли да ни покажеш снимки от преди и сега.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация