ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 16 of 47 ПървиПърви ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Results 151 to 160 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    20
    Quote Originally Posted by Trifonov View Post
    Към осведомените, ако по принцип имаш слабо кръвобращението в зоните на плешивост, ще повлияе ли на захващането на присадките?
    Би трябвало да има някакво влияние и значение...

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    20
    Quote Originally Posted by YordanN View Post
    Здравейте.
    Аз също се подложих на процедурата при Др. Демир и останах много доволен. Всичко мина перфектно. Преди това разбира се прерових всичко за всяка клиника и се видях с доста хора с присадена коса, като си взех доста поуки и съвети от тях. Ето линк с мои снимки преди и след процедурата. https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=167 Присадих си 2100 присадки общо на темето и на бритона. Който иска може да ми пише във Фейсбук ето линк https://www.facebook.com/ynenov . Ще помогна на всеки и ще ви дам съвети за всичко за каквото се сетите!
    Браво, много добре.

Junior Member
    Регистриран
    Jul 2016
    Публикации
    17
    Quote Originally Posted by Trifonov View Post
    Към осведомените, ако по принцип имаш слабо кръвобращението в зоните на плешивост, ще повлияе ли на захващането на присадките?
    Каква е причината за слабото кръвоснабдяване? Да се намери причината и да се задействат нещата и спокойно коса може да се присади и захване. За всичко има решение...

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Имам въпрос в 6 месец съм от присаждането на коса имам на скалпа някакви бели наслоявания какво е това ? и нормален процес ли е? като финни корички и пърхот на такова място

Member BoJko's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    40
    Може да е от шампоана, който използваш или може кожата на скалпа да се обновява.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    мерси... най вероятно е от шампоана

Junior Member
    Регистриран
    Aug 2017
    Публикации
    1
    Здравейте,
    Бихте ли ми казали, има ли възможност да се носят шапки след трансплантацията на коса. Планувам да се подложа на интервенцията, но ме притесняват атмосферните условия през зимата, както и неприятно изглеждащата зона, преди да порастне косата след 12-18 месеца.

Junior Member bg123's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    35
    Здравей
    Разбира се, че може да се носи шапка след процедурата, но първите седмици след операцията избягвай да слагаш.
    Няма нищо притеснително след процедурата, първата седмица докато като зарастнат раните и след това на мен не ми личеше много много че са ми правили нещо.
    Последно редактирано от bg123; 08-17-2017 at 07:49 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    19
    Може да се носят шапки зимата това не е проблем. Косата ще пада и ще расте, но не изглежда неприятно през целият този период, това си е твоята естествена коса.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    2
    Следя темата от дълго време и тъй като състоянието ми се влошава, искам да попитам:
    Кой е най-добрият метод за присаждане на коса?
    Дали вече има вариант да се присажда коса от друг донор, от друг човек?
    Говори ли се за някакви бъдещи нови техники и методи, които ще са разпространени след години?

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация