Имам въпрос в 6 месец съм от присаждането на коса имам на скалпа някакви бели наслоявания какво е това ? и нормален процес ли е? като финни корички и пърхот на такова място
Може да е от шампоана, който използваш или може кожата на скалпа да се обновява.
мерси... най вероятно е от шампоана
Здравейте,
Бихте ли ми казали, има ли възможност да се носят шапки след трансплантацията на коса. Планувам да се подложа на интервенцията, но ме притесняват атмосферните условия през зимата, както и неприятно изглеждащата зона, преди да порастне косата след 12-18 месеца.
Здравей
Разбира се, че може да се носи шапка след процедурата, но първите седмици след операцията избягвай да слагаш.
Няма нищо притеснително след процедурата, първата седмица докато като зарастнат раните и след това на мен не ми личеше много много че са ми правили нещо.
Последно редактирано от bg123; 08-17-2017 at 07:49 PM.
Може да се носят шапки зимата това не е проблем. Косата ще пада и ще расте, но не изглежда неприятно през целият този период, това си е твоята естествена коса.
Следя темата от дълго време и тъй като състоянието ми се влошава, искам да попитам:
Кой е най-добрият метод за присаждане на коса?
Дали вече има вариант да се присажда коса от друг донор, от друг човек?
Говори ли се за някакви бъдещи нови техники и методи, които ще са разпространени след години?