ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 15 of 47 ПървиПърви ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Results 141 to 150 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Jun 2017
    Публикации
    7
    Колко ти струва цялото това нещо?

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by Alex1984 View Post
    Колко ти струва цялото това нещо?
    2200 евро

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2015
    Публикации
    15
    Quote Originally Posted by Eus90 View Post
    2200 евро
    За един лекар цената е много добра. Доколкото знам в Турция има много нелегални клиники, които и за 1500-1800 евро правят операции. Но трябва да си много храбър за да си играеш със здравето и доста се учудвам на такива хора, които ходят да се оперират при незнайни от никого съмнителни лица.Това е кръвна операция, и в такива нелегални клиники има опасност от заразяване с разни болести, ако има проблем по време на операцията няма доктор, който да съдейства и да помогне, разбира се кой знае какъв ефект неможе да очакваш, напротив ще се чудиш после къде да ходиш за коригиране на резултата.Най- добре се обръщайте само към лицензирани доктори.
    Последно редактирано от BratX; 06-27-2017 at 11:49 PM.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    23
    Quote Originally Posted by BratX View Post
    За един лекар цената е много добра. Доколкото знам в Турция има много нелегални клиники, които и за 1500-1800 евро правят операции. Но трябва да си много храбър за да си играеш със здравето и доста се учудвам на такива хора, които ходят да се оперират при незнайни от никого съмнителни лица.Това е кръвна операция, и в такива нелегални клиники има опасност от заразяване с разни болести, ако има проблем по време на операцията няма доктор, който да съдейства и да помогне, разбира се кой знае какъв ефект неможе да очакваш, напротив ще се чудиш после къде да ходиш за коригиране на резултата.Най- добре се обръщайте само към лицензирани доктори.
    крайния резултат ще си каже думата по скоро "гъстотата" всеки е с различни критерии за постигнат резултат от своя лична гледна точка

Junior Member Stenli's Avatar
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    12
    Quote Originally Posted by Eus90 View Post
    крайния резултат ще си каже думата по скоро "гъстотата" всеки е с различни критерии за постигнат резултат от своя лична гледна точка
    Така е да...

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    16
    Quote Originally Posted by BratX View Post
    Мда но има също и фирми в България където предлагат присаждане в турция и искат над 2000 до 2500 евро и пак операциите не се правят от доктор а само от екипи.Това са Медикъл Караджъ и клиниката на Serkan Aygin.....

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    12
    Че докторите в турция където извършват наистина операции са само няколко, тук във форума в списъка са дадени, аз там гледах и се насочих.А в другите там клиники и т.н.те всички са еднакви и от към ниско качество и работят на един принцип - само екип без лекари.

Junior Member bg123's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    35
    Нещата са такива каквито са, съгласен съм...

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    17
    Към осведомените, ако по принцип имаш слабо кръвобращението в зоните на плешивост, ще повлияе ли на захващането на присадките?

Junior Member YordanN's Avatar
    Регистриран
    Jul 2017
    Публикации
    3
    Здравейте.
    Аз също се подложих на процедурата при Др. Демир и останах много доволен. Всичко мина перфектно. Преди това разбира се прерових всичко за всяка клиника и се видях с доста хора с присадена коса, като си взех доста поуки и съвети от тях. Ето линк с мои снимки преди и след процедурата. https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=167 Присадих си 2100 присадки общо на темето и на бритона. Който иска може да ми пише във Фейсбук ето линк https://www.facebook.com/ynenov . Ще помогна на всеки и ще ви дам съвети за всичко за каквото се сетите!
    Последно редактирано от YordanN; 07-16-2017 at 03:37 PM.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация