Да споделя и моята история.
Бях в Турция преди 1 месец за трансплантация и ми бяха присъдени около 3000 фоликула .
Последната снимка е от днес и сега в период на чакане около 3-4 месеца да започне да се показва новата коса![]()
Да споделя и моята история.
Бях в Турция преди 1 месец за трансплантация и ми бяха присъдени около 3000 фоликула .
Последната снимка е от днес и сега в период на чакане около 3-4 месеца да започне да се показва новата коса![]()
Хайде и от мене 4 месец снимки от вчера.... започвам вече 5 месец
![]()
Не се вижда на снимките от дългата ти коса,но новата започна ли вече да се показва?
Е как да не се вижда ? предната част до средата на косата ми е новата коса това израсналoто ....то си личи до къде е моята си коса а по рядкото е присаденото,но все още е рядко има още да се сгъстява,до 12 месеца има много време като се има предвид че бях гола глава доста бързо ми порасна 4550 фоликули Dr Demir .аз пия и витамини също и пръскам с спрей, който доктора ми каза.
Браво
Ще споделиш ли какви витамини пиеш и какъв спрей са ти дали?
Hairforte spray %3 Propacil (Man) 60 ml и Xpecia Tablet 60 tablets (Man) на Hair Pharma ....от Турция ми ги доставят..сега съм в кратка почивка откъм витамините пак ще се зареждам този месец,,,мисля да отида на дерматолог за преглед мисля че напипвам други малки косъмчета боцкат от моята си коса(неприсадената) мисля, че се дължи на тези витамини и спрей ако потвърди ще ги продължа дълго време
Значи имат ефенкт.Ще ги потърся в градът който живея или в amazon ако ги има.
![]()
Имаш ли снимка от преди операцията?