ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Results 1 to 10 of 24

Thread: Грижи след операция присаждане на коса

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Junior Member Stenli's Avatar
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    12
    Quote Originally Posted by Eus90 View Post
    Здравейте,искам да попитам правят ли се почивки и през какъв интервал от време за приема на витамините след трансплантация на коса аз лично имам 3 кутии X-pecia и два спреq Hairforte с които се снабдих от Турция тук ги няма , които ми препоръча доктор Демир да си купя.вече съм изпил почти 1 кутия.други какви грижи полагате след трансплантацията ? Аз Лично си мия косата 3 пъти в седмицата с ежедневен шампоан за моя тип коса,струята вода я пускам бавно да се стича и температурата на водата да е нормална.и както споменах пръскам с спрея 3 пъти в седмицата само веднъж преди лягане и приемам витамини по два пъти на ден Които спомагат за много неща:дебел косъм, спиране на косопад и още много неща особено са полезни след трансплантация на коса главно пръскам с спрея в задната част ,отстрани и отгоре,където си е моята коса.Вече са се минали 1 месец и 10 дена от присаждането ми 4550 графити.
    Здравей.Аз Витамините ще ги пия 3 месеца , след това ще направя почивка. Мия си косата 3-4 пъти в седмицата зависи. Важно е да се спазва и добра лична хигиена, не само в началото да се внимава. Графтовете в началото докато станат стабилни трябва да се пазят, да не загинат някой от тях , в началото избягвах да слагам шапки, да вдигам тежко. Така или иначе по принцип не пуша и не използвам странични препарати, които да вредят.
    Последно редактирано от Stenli; 04-02-2017 at 09:35 PM.

Подобни теми

1. Възстановяване след присаждане на коса
    By Rosko in forum Присаждане на Коса в Турция
    Отговори: 15
    Последната Публикация: 01-10-2022, 05:09 PM
  2. Миене на косата след операция
    By Resort in forum Присаждане на Коса в Турция
    Отговори: 1
    Последната Публикация: 02-08-2017, 10:58 PM
  3. Образуване на струпеи след присаждане на коса
    By MED in forum Присаждане на Коса в България
    Отговори: 0