Присаждане на коса в Турция

hair-transplantation-turkey
hair-transplantation-turkey

От 1952 г. когато д-р Orentreich извършил първата успешна процедура по трансплантация на коса в Ню Йорк, козметичната процедура е възстановила не само външния вид, но и самочувствието на милиони мъже и жени по целия свят.
Процедурите по присаждане на коса непрекъснато добиват все повече популярност в световен мащаб. Статистиката показва, че водещата страна в света, с най-голям брой извършени процедури по присаждане на коса е Турция.
Защо точно присаждане на коса в Турция?
Турция е постигнала значителен напредък в модернизирането на медицинската си инфраструктура, като се добави последното технологично оборудване, както и лекарите, които са в челните редици на много клонове на медицината, благодарение на интензивното им обучение и опита, натрупан както в страната, така и в чужбина. Медицинската технология в Турция често е равна и дори надминава международните медицински стандарти. Страната има най-голям брой акредитирани болници след САЩ , което осигурява стандарти за качество и безопасност в световен мащаб. Освен всичко това, Турция предлага и конкурентни цени.
Цени на присаждане на коса в Турция варират в зависимост от болницата/клиниката, доктора, броя присадки, метод, сложността на процедурата.
Лекарите в Турция са с дългогодишен опит, предлагат висококачествени и успешни трансплантации на коса, и благодарение на положителните резултати са спечелили доверието на пациентите. Работят в съвременни медицински центрове, като се използват съвременни техники и методи. Под внимание трябва да се вземе, че съществуват и клиники, които не отговарят на стандарти за качество и операциите се извършват без наличие на лекар.
Друг плюс е, че не трябва да чакате дълго за да се подложите на процедурата за присаждане на коса.
За привличането на пациенти също се осигуряват услуги като: трансфер от летище до хотел, настаняване в хотел и др.
Страната привлича и с уникалната си култура и гостоприемство.
Всичко това кара ежегодно десетки хиляди мъже от цял свят да посещават Турция за присаждане на коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.