Подходящ ли съм за присаждане на коса ?

Подходящ ли съм за присаждане на коса ?

Както повечето козметични процедури, така и присаждане на коса не е за всеки.

Да бъдеш подходящ за процедурата присаждане на коса, в повечето случаи означава, че резултатът ще бъде добър и ще бъдете удовлетворени от процедурата. Резултатът и при най-добрият кандидат ще бъде толкова добър, колкото е възможно да бъде.

Степените на загуба на коса при всеки са най-различни. Най-добрият кандидат е човек, който не е напълно плешив. Трябва да имате достатъчно количество коса отстрани и в задната част на главата. Загубата на коса може да напредне, затова това трябва да се вземе под внимание при планиране на оперцията за присаждане на коса, колко присадки да се вземат от донорската зона и да има запас и за бъдещи процедури.

Има ли възрастова граница за присаждане на коса?

При по-младите пациенти под 18-19 годишна възраст все още не може да бъде установен типа на косопада. В такива случаи е трудно да се предвиди какво ще се случи в бъдеще. В тези ситуации има и други възможности освен присаждане на коса. Няма горна граница за присаждане на коса, важното е да сте в  добро здравословно състояние.

Трябва да бъдете здрави, за да се подложи на присаждане на коса. При наличието на сериозни здравословни състояния, първо трябва да се излекуват и тогава да се  пристъпи към операция за присаждане на коса, за да се намали риска от усложнения след процедурата. Ако имате инфекциозни заболявание, заболявания на кожата на главата, диабет и др. хронични заболявание или приемате лекарства, може да не се окажете подходящи за присаждане на коса, може да се повлияе неблагоприятно върху резултатите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.