ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Results 1 to 8 of 8

Thread: Vatanmed мнения

Junior Member
    Регистриран
    May 2017
    Публикации
    13

Angry Vatanmed мнения

Хора привет, виждам, че имат много агресивна рекламна стратегия, откриват клиники без лекари, вероятно нелегално водят екипи от Турция, но не и лекари. Виждам, че в страни извън ЕС правят незаконно операции сега се опитват и в България, но не ми се вярва тук е ЕС.
    Най-интересното е, нямат никакъв адрес в Турция, на сайта няма никакво име на лекар, нищо, фалшиви гугъл отзиви, не бях виждал подобно нещо
    Така, че внимавайте това е клиника от черния пазар, трябва да се пита кой е лекаря, който имат, кой прави операциите и т.н.
    Name:  download.jpg
Views: 3381
Size:  10.0 KB

Последните теми:

• Най-добрата клиника за присаждане на...
    • Най-добрите клиники за присаждане на...
    • Лек за косопад
    • Андрогенна алопеция при жени
    • TURHAIR др Дженгиз мнения

Най-популярни теми:

• Присаждане на коса в българия мнения ?
    • Най-добрата клиника за присаждане на...
    • Присаждане на коса България
    • Правила на Форума
    • присаждане на коса

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2018
    Публикации
    5
    Колко забавно как си мислят, че в страна от Евросъюза ще им бъде позволено да извършват нелегална дейност тук в Бг...

Junior Member
    Регистриран
    Jun 2018
    Публикации
    11
    Гледам имат някакви открити фалшиви клиники без лекари в съседна Македония, Косово, но имам съмнения, че нашия здравен министър, полицията ще позволят това, все пак сме в ЕС!

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2021
    Публикации
    2
    Quote Originally Posted by mancho View Post
    Хора привет, виждам, че имат много агресивна рекламна стратегия, откриват клиники без лекари, вероятно нелегално водят екипи от Турция, но не и лекари. Виждам, че в страни извън ЕС правят незаконно операции сега се опитват и в България, но не ми се вярва тук е ЕС.
    Най-интересното е, нямат никакъв адрес в Турция, на сайта няма никакво име на лекар, нищо, фалшиви гугъл отзиви, не бях виждал подобно нещо
    Така, че внимавайте това е клиника от черния пазар, трябва да се пита кой е лекаря, който имат, кой прави операциите и т.н.
    Ако има някой който е ходил при тях или ще ходи, ако няма доктор, който да извършва процедурата директно подайте сигнал.

Junior Member
    Регистриран
    Mar 2017
    Публикации
    3
    Да и аз проверих всичките им гугъл отизиви не са реални, 100% клиника на черния пазар.
    те канят за консултация само за да променят идеята ви с трикове

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    12
    Наистина ли си мислят, че хората са толкова глупави?!
    Най-добрите лекари от Турция идват за 2000 евро в друга чужда страна / в България/, но няма автобиография, няма снимки, няма сертификат, няма име

Junior Member
    Регистриран
    Oct 2024
    Публикации
    1

Vatanmed мнения

Quote Originally Posted by mancho View Post
    Name:  download.jpg
Views: 3381
Size:  10.0 KB
    Така е наистина, казват че идвал някакъв доктор Мустафа Шахин (Dr.Mustafa Sahin), но няма никъде никаква информация за подобен турски лекар, дават име на друг лекар, който не е лекар по присаждане на коса, питайте за сертификати и дипломи на доктора, и дали той ще извършва операциите съмнително е. Сменят темата като говорят за български дерматолог, трихолог, специалисти по присаждане. И показват сякаш цената е ниска промоционална 2000 евро, при условие, че без лекар се прави процедурата най- много 500 евро да струва. Как в България ще им се позволи да се извършват такива трансплантации.
    Name:  IMG_1837.jpg
Views: 3372
Size:  28.8 KB
    Name:  IMG_2502.jpg
Views: 2874
Size:  28.0 KB

В Турция има затвор за тези, които извършват операция без лекар.

Ето линк :
    https://www.istabip.org.tr/5478-heki...andirildi.html

Тези хора не са 100% лекари, може дори да са шофьори на линейки.
    прочетете внимателно този линк

https://ishrs.org/illegal-hair-transplant/

Junior Member
    Регистриран
    Dec 2017
    Публикации
    5
    Name:  IMG_2502.jpg
Views: 2848
Size:  28.0 KB

той ли е най-добрият лекар в Турция? за 2000 евро?
    Прилича повече на шофьор или чистач
    На уебсайта им няма име или автобиография.
    Причината е ясна, защото лекар няма ,Това официално е престъпление!

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация