Здравейте
Интересувам се за др.Ердоган , имате ли повече информация за него или който е бил при него нека да разкаже. Мерси
Аз му изпращах само снимки за консултация и чаках за отговор 2 седмици....цената която ми даде също беше доста висока.
За турция (то и не само) отидете там, където е проверено и хората са ходили, не е добре да се експериментира .
Здравейте на всички.
Имам следният проблем, ако може така да го наречем, защото за мен е.
От малък съм с нестандартна предна линия. Доколкото четох може да се присади коса в такива случаи. Колко присадки ще са нужни?
Много назад ми започва линията и изглеждам все едно съм оплешивял, просто в тази зона никога не е имало коса през мойте 25 години.
Здравей
Ако покажеш за какво става въпрос ще бъде по лесно да се добие представа.
Може да ти се направи нова линия, колко присадки ще са нужни е трудно просто така да се каже.Може да са нужни от 1500 до 3000 присадки , много е относително.
Разбирам. Ще се опитам да се снимам и ще покажа.Все пак е един вариант за мен за справяне с този нестандартен проблем.
Не може ли чрез определена прическа да справиш с този за теб “проблем”.
С този проблем съм живял до сега, опитвал съм различни прически, имаше няколко но трябваше да пускам дълга косата и не се харесвах.