ВХОД
Добре дошли в Kosopad.BG
Page 20 of 47 ПървиПърви ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Results 191 to 200 of 464

Thread: Присаждане на коса в турция мнения

Junior Member
    Регистриран
    Jan 2017
    Публикации
    33
    Quote Originally Posted by Canas_Er View Post
    Това, че присадената коса е пораснала би трябвало само да те радва и от самото присаждане на коса в такъв случай няма как да си разочарован, по- скоро проблема и разочарованието трябва да идва от гените. Присаждането се прави за да имаш коса, там където вече е опадала и няма връзка с това, че останалата ти коса пада.
    Добре, че има таково нещо присаждане на коса, иначе щяхме да ходим с голи глави Ако се наложи отново ще се подложа, ако другата моята си коса започне да пада, може да е след 5 години, може да е след 15 години, както дойде, всичко е относително.

Junior Member bg123's Avatar
    Регистриран
    Nov 2015
    Публикации
    35
    Quote Originally Posted by Mitko View Post
    Здравейте, предстои ми операция при д-р Демир, интересува ме какви лекарства се пият след това и дали имат странични ефекти насочени към либидото и т.н?
    Не такива със странични ефекти към либидо и т.н. не е изписвал. Аз така или иначе не съм много “За” този вид лекарства.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2017
    Публикации
    9
    Здравейте

Интересувам се за др.Ердоган , имате ли повече информация за него или който е бил при него нека да разкаже. Мерси

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    10
    Аз му изпращах само снимки за консултация и чаках за отговор 2 седмици....цената която ми даде също беше доста висока.

Junior Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    6
    За турция (то и не само) отидете там, където е проверено и хората са ходили, не е добре да се експериментира .

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2017
    Публикации
    7
    Здравейте на всички.

Имам следният проблем, ако може така да го наречем, защото за мен е.
    От малък съм с нестандартна предна линия. Доколкото четох може да се присади коса в такива случаи. Колко присадки ще са нужни?
    Много назад ми започва линията и изглеждам все едно съм оплешивял, просто в тази зона никога не е имало коса през мойте 25 години.

Member
    Регистриран
    Apr 2017
    Публикации
    42
    Здравей
    Ако покажеш за какво става въпрос ще бъде по лесно да се добие представа.
    Може да ти се направи нова линия, колко присадки ще са нужни е трудно просто така да се каже.Може да са нужни от 1500 до 3000 присадки , много е относително.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2017
    Публикации
    7
    Разбирам. Ще се опитам да се снимам и ще покажа.Все пак е един вариант за мен за справяне с този нестандартен проблем.

Junior Member
    Регистриран
    Feb 2017
    Публикации
    13
    Не може ли чрез определена прическа да справиш с този за теб “проблем”.

Junior Member
    Регистриран
    Nov 2017
    Публикации
    7
    С този проблем съм живял до сега, опитвал съм различни прически, имаше няколко но трябваше да пускам дълга косата и не се харесвах.

Подобни теми

1. Dhi България
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 05:01 PM
  2. Клиника Галатея
    By MED in forum Клиники
    Отговори: 0
    Последната Публикация: 11-15-2015, 04:57 PM

Етикети за Тази Тема

Правила за публикация