Направо: Решил съм да си присадя коса с фоликули. Докато се ровех из нета, попаднах на Dr. Demir, работел в Истанбул! Някакви отзиви и мнения за него да имате?
Printable View
Направо: Решил съм да си присадя коса с фоликули. Докато се ровех из нета, попаднах на Dr. Demir, работел в Истанбул! Някакви отзиви и мнения за него да имате?
Здрасти
Мнение имам, отзиви от инернет:cool:
Аз се записах вече при него за операция за януари. Общо взето видях резултатите му, позитивни отзиви, устройваща цена, убедителна коренспонденция
По-добър вариант от Dr. Demir не намерих, мисля че и ти ще бъдеш така
Аз се правих при доктор демир в турция преди 17 дни!! Мога да ви пратя снимки и да споделя мнението си с вас. Вайбър 0888081525... За мен всичко беше чудесно,успех на всеки тръгнал по този път!!
Здравейте на всички в форума
Мога да споделя с всеки който се интересува от тази операция. На мен ми мина операцията също при доктор Демир, общо взето всичко беше ок. Косата почна да расте, доволен съм, който иска информация миже да пита, ще се радвам да помагам.
Поздрави;)
Питай .......
Някой ще ходи ли в близко време за операция при д-р Demir?
Здрасти. Аз планирам този месец да ходя. Подготвил съм се, след дълго обмисляне вече е време за действие:cool:
Ако има нещо може да ми пишеш на лични.
Здравейте
Има ли преди операцията нещо което трябва да предприема, да се подготвя предварително като изисквания и т.н.
Здравей
По принцип няколко дни до операцията не се препоръчва да се приема алкохол, да не се пуши, да не се приемат лекарства от рода на аспирина... това е общо взето:)
А който е заклет пушач като мен и иска коса, какво да прави?
Кое е по- важно цигарите или косата?!;)
Ще ги намалиш или ще се въздаржиш няколко дена
Здравейте приятели
Ето снимки и от мен Много съм доволен от резултата ми, благодарение на Dr.Demir и Turhair. Който иска повече информация да пита това е номера ми вайбър 0888081525 може и да звъннете.С радост ще помогна :cool:
Attachment 40
Attachment 41
Attachment 42
Attachment 43
Attachment 44
Attachment 45
Здрасти Красен, намерих те и тук :) Моят резултат е по-добре от твоя;)
Който има въпроси без проблем може да ми пише
https://www.facebook.com/atanas.katsarov.5
Момчета на 10 юни д-р Демир ще дава консултации в Бургас, аз смятам да отида, някой друг ще ходи ли ?
Здравейте , миналата година май месец бях в Истанбул за трансплантация на коса ( към 4000 фоликула ) при д-р Демир . Имам вече краен резултат ( след 1 година казаха че се разбира крайния резултат ) .Резултата е видим и съм много , много доволен :) По нищо не личи че е присъдена и стои много добре , мога да споделя снимки който желае и да съдействам с нужната информация за всичко свързано с трансплантацията и пътуването до Истанбул. Екипа им е млад като цяло , но знаят много добре какво правят и са професионалисти в това . .Оставям телефон за връзка - 0876699266.Добавете ме във вайбър ,ако искате да споделя снимки преди и след трансплантацията
Хайде честито
Благодаря , бих качил и снимки , но не знам как става това в сайта
Здравейте , 2016 май месец бях в Истанбул за трансплантация на коса ( към 4000 фоликула ) при д-р Демир . Имам вече краен резултат ( след 1 година казаха че се разбира крайния резултат ) .Резултата е видим и съм много , много доволен По нищо не личи че е присъдена и стои много добре , мога да споделя снимки който желае и да съдействам с нужната информация за всичко свързано с трансплантацията и пътуването до Истанбул. Екипа им е млад като цяло , но знаят много добре какво правят и са професионалисти в това .Оставям телефон за връзка - постоянен номер 0876462649
Добавете ме във вайбър ,ако искате да споделя снимки преди и след трансплантацията
https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=5
Присаждане на Коса в Турция - Още по темата има много на този линк
Здравейте, днес 20.07.19 г. ще отпътувам към клиниката на д-р Демир за сгъстяване на косата.Пиша сгъстяване, защото е силно оредяла, но не съм напълно плешив.Надявам се всичко да мине добре.
Аз бях Ноемрви месец при Др. Демир и съм изключително доволен.
Не само резултата а и от отношението към пациента.
Дали след една година, има вече хора с резултат? Ако може да видим някоя снимка? Че обмислям или при Д-р Демир, или при Д-р Зарев.