След като си присадиш коса в турция и мине операцията, на контролни прегледи трябва ли да се ходи и колко често?
Printable View
След като си присадиш коса в турция и мине операцията, на контролни прегледи трябва ли да се ходи и колко често?
Последният ден преди да си тръгнеш има конторолен преглед. след това не е задължително да ходиш до там, може след като мине 1 година, ако искаш. Може да изпращаш снимки за контрол през определени месеци.
Здравейте на всички.
Следя темата и форума, чудесно е , че споделяте и давате информация.
Може ли да дадете информация или резултати за доктор Ozgur и hlc , тъй като не успявам да намеря някакви мнения.
Здравей. Аз бях при него, доволен съм от всичко.Написах и тема тук във форума с моята история.
https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=174
Да благодаря наистина и мерси, че се отзова:)
Върху белег от изгоряло дали може да се присади коса и да се закрие? Братовчед ми има такъв проблем.
Мерси gri666 :)
Значи има някакъв шанс
Привет на всички, а как може да разберем кой доктор е добър и е за препоръчване:confused:
Този въпрос вълнува много. Първо изборът на доктор трябва да бъде въз основа на това дали извършва операции, какъв опит има, нужната квалификация и сертификати.
Така е да.Това си е вид гаранция.
Мерси Bojko и на другите също, ще направя проучване
Може ли да си присадя коса с различен цвят?:)
Що за въпрос?! Интересно откъде ще се вземе коса с различен цвят :confused::D
Боядисай си косата, какъв е проблема:cool:
Извинявам се , от скоро съм с нов временен номер , скоро ще правя нов договор с мобилен оператор и ще имам и постоянен , ще уведомя за него.Сега съм с 0988232598
Здравейте , 2016 май месец бях в Истанбул за трансплантация на коса ( към 4000 фоликула ) при д-р Демир . Имам вече краен резултат ( след 1 година казаха че се разбира крайния резултат ) .Резултата е видим и съм много , много доволен По нищо не личи че е присъдена и стои много добре , мога да споделя снимки който желае и да съдействам с нужната информация за всичко свързано с трансплантацията и пътуването до Истанбул. Екипа им е млад като цяло , но знаят много добре какво правят и са професионалисти в това . Оставям телефон за връзка -постоянен номер 0876462649
Добавете ме във вайбър ,ако искате да споделя снимки преди и след трансплантацията
Здравейте момчета
След като си присадя коса може ли и да си татуирам коса?
Това пък какво е тату - коса:o
След като си присадиш коса незнам защо ти е да си “татуираш коса”;)
Мисля , че това беше микропигментация май и на гола глава 0 номер се прави, стои във вид на точки.Нещо такова....Не мисля че си заслужава.
Това ли било :D не звучи надежно
Не клиниката му е в Анкара
Момчета дано може да помогнете. Влизам в 10 седмица след процедурата, в началото имаше малко опадване на косата, което беше нормално, но сега се засили този косопад, а чакам да започне растеж. Нормално ли е това?!
Не мисля, че има проблем, нормално е първо да пада косата, дори и на по- късен етап. След това ще започне да расте.
Jekov не очаквай много за 10 седмици след операцията. Обикновено след 3-4 месеца започват признаци на растеж. Всичко, което мога да кажа на този ранен етап е чакай ще има растеж търпение...
Процеса на опадване на косата след операцията е нормално, времето в което ще се случи това също може да се промени при някои. Понякога прекаленото внимание, безпокойството не са на добре. Не трявба прекалено много и бързо да очакваш резултат или да се разочароваш.
Привет. Винаги съм си мислил, че косата ми е добре - здрава и нормално гъста. Преди няколко месеца забелязах, че има някаква промяна в предната част, която явно не съм забелязал до сега или си въобразявам. Дали имам проблем и нужно ли е присаждане?
Благодаря :)
Attachment 86
Изглежда нормално, не виждам за какво има да се притесняваш:cool:
Незная на колко си, но не изглежда толкова зле. Пробвай да се пръскаш с нещо първо.
Мерси за отговорите, на 40 съм, полезно е за мен мнението ви. Това ще ми помогне да разбера от тук нататък какви стъпки да предприема :)
Привет. Аз съм с подобен проблем Petyo и смятам да си присадя коса