Здрасти хора, от определено време се чудя за присаждане на коса в Истанбул, честно казано съм доста объркан. В нета много клиники, реклами и т.н
Започнах да чета по форуми и виждам, че има и доста негативни мнения. Дайте съвет за ъпдейт. Мерси.
Трябва да се внимава с прекалено евтините оферти, то вече и за България важи. После разбираш, че няма всъщност никакъв лекар, само техници работят.
04-07-2026, 11:20 PM
Cewi
Quote:
Originally Posted by matias
Здрасти хора, от определено време се чудя за присаждане на коса в Истанбул, честно казано съм доста объркан. В нета много клиники, реклами и т.н
Започнах да чета по форуми и виждам, че има и доста негативни мнения. Дайте съвет за ъпдейт. Мерси.
Аз бях за присаждане в турция и съм доволен от това което се получи като резултат. Гледай не по евтиното, а да е стойностна клиниката и при доктор.
04-07-2026, 11:47 PM
SatOp
Резултата зависи и от донорската зона и колко напреднал е стадия на оплешивяване.
04-08-2026, 12:00 AM
Joretto
Quote:
Originally Posted by Cewi
Аз бях за присаждане в турция и съм доволен от това което се получи като резултат. Гледай не по евтиното, а да е стойностна клиниката и при доктор.
Напълно съгласен, по няколко критерия си избирах където работят лекари и след препоръка и от познат правих присаждане на коса при Turhair и др.Демир.