Здравейте,
Записал съм си час за 02/04/2020 в TURHAIR.
Пожелайте ми успех и ще споделям резултатите в последствие.
Благодаря.
Printable View
Здравейте,
Записал съм си час за 02/04/2020 в TURHAIR.
Пожелайте ми успех и ще споделям резултатите в последствие.
Благодаря.
Здравей, Blad. Първо Честита Коледа на всички, живи и здрави! Сериозно обмислям да се направя операция при DR. Demir през 2020. Като най пресен пациент информация от теб и малко снимки по възможност биха ми помогнали много. Скоро ще пиша до клиниката, ще пратя снимки за консултация и т. н. Ако си съгласен- пиши ми едно съобщение, може да сменим ел. пощи. Благодаря предварително, весело посрещане на 2020 и Успех!!!
Здрасти на всички
Аз Ходих при др.Серкан Айгън, потресен бях 15 човека чакаха в 1 ден, повечето араби,
не видях никъде доктора, само някакви 20 годишни момчета, отказах се при това положение.
Пълно мошеничество, оказа се че няма никакво участие от доктора Серкан Айгън в операциите, видях че има много сайтове и по този начин си намират пациенти и заради ниската цена ( и аз се насочих по това честно да си кажа)...,, ама си казах не си заслужава да си хабя здравето заради ниската цена, щото при такъв поток от хора, кой какъв е не се знае , доктора никакъв го няма , никаква стерилизация ( то няма време за това) и какви болести може да хванеш при условие че е кръвна операция, незнам това изобщо не е нормално.
И се чудя как могат да съществуват такива клиники!
Добре дошъл първо във форума
такива са и клиниките Clinicana , Capil Clinic и Estethica и други..
Може да прочетете в темата и във форума има писано за тях....
съгласен съм за малко пари как може да рискуваш здравето си и да плащаш по-скъпо после за да те коригират. Всеки сам си преценява в крайна сметка.
Има си и добри доктори който работят както трябва просто трябва да ги намериш в това море от информация , за тях е писано също в темата по-напред
Най-лесно може да разберете и изберете като питате колко пациента на ден оперирате и ще стане ясно има ли доктор и той ли извършва операцията и колко качествена е клиниката.
Здравейте.
Изчетох всички мнения в темата и реших да отида при доктор Демир.
Виждам много добри резултати при много от вас, което е радващо.
Интересува ме, а какво става с донорската част след присаждането?
Ясно, че не трябва да се подстригваш много късо, но има ли голяма разлика донорската ви част
с онази, която е била преди операцията?
Здравейте момчета. Питането ми е с какво да се храня за по- добър растеж на присадената коса, има ли значение всъщност храненето?!:)
здравейте
тук може да намерите линк с видео от клиниката естетика
ясно се вижда кой им прави операциите, даже за такъв риск и някакво момченце , 20 годишни незнайни(никакъв лекар няма) да ми прави цялата операция то и 1400 евро си е много даже,
Аз и за без пари няма да се съглася - това е здраве бе хора, ако се случи нещо, кой доктор ще носи отговорност, като няма такъв.
какъв мръсен бизнес, някой хора без да имат срам даже рекламират из нета че са си присадили коса при тях направо публично да се линчуват, продажници, аз ако бях не бих споделил подобно нещо, щях да потъна в земята.Не вярвайте на платени реклами.:(:(:(
Attachment 131
https://www.youtube.com/watch?time_c...;v=mn5l6pIguvU
https://youtu.be/9o-N3iUuu9Q
Хора в ютуб попаднах на това интересно видео:rolleyes:
показва връзката на Даниел Петканов и тази клиника Естетика. Предложили са му безплатно присаждане на коса, за да ги рекламира. Оказва, че работят заедно и подвеждат хората, а Петканов уж с видеота прави всичко да изглежда естествено, явно нова комисионерска работа си е намерил..:D:D:D..........
Това си е чиста реклама и то мръсна реклама и всички медий се оказват платени.:eek::eek: Не си играйте със здравето си хора, да в Турция наистина има добри доктори, но те са няколко на брой, а именно таза клиника извършва нелегално евтино присаждане.
Нашите министри ни говорят всеки ден за заплаха от Корона вируси и колко лесно може да се заразиш и че трябва да се пазиш, та ни опрапастиха живота в изолация,
а тези безсрамни клиники си търсят пациенти от България и ни предлагат нелегално присаждане където в един ден правят операции на 10 човека нагъчкани, без дезинфекция и има голям риск от всякави вируси, включително Хепатит и Хив. Къде са тези министри :mad:да погнат такива нелегални клиники, които застрашават здравето ни и в България свободно може да си правят реклама?!
Може да отидете и при фризьор тук в България да си присадите коса за по- евтино, защото условията, нивото и типа на хората които ще ви оперират в тази и подобни на нея клиники е абсолютно Същото, защо чак до Турция да пътувате!?
Ако пари нямате по-добре не си правете присаждане на коса, отколкото да ходите където и да е и колкото се може по-евтино, по- добре ли е, отколкото да си згубиш здравето???
Невярвайте на резултати на различни Интернет тролове фалшиво известни, защото те ви лъжат! Как може да сте сигурни и да им вярвате, като първо те самите не знаят кой им е направил операцията. Може да правят нещо допълнително или да отидат другаде някъде за да получат резултат, ноооо това ще ви го спестят.... нали са част от организацията и работата им е да рекламират клиниката!
Това да не е някаква оферта за хладилник:confused:, (1400 евро) защото начина по който се рекламират толкова евтино присаждане звучи и изглежда имено така.
Какво ли може да очакваш от такава клиника и хора, които те консултират в фризьорски салон? Консултация за присаждане на коса в фризьорски салон от специалист фризьор:D:cool:
Толкова ли сте малоумни и неразбирате какво некачествено и нелегално присаждане на коса ви предлагат. Толкова ли не осъзнавате, че това е кръвна хирургична операция, а не подстригване или епилация и че има страшни последствия и ефекти, както естетически така и за здравето, един вирус може да опрапасти целия ти живот.
Сами си правете изводите и останете здрави.