Трябва да се изчака един ден, за да се измие за първи път косата, защото косъмчетата са още много нестабилни и затова. След това в къщи 10 дена всеки ден трябва да се мие.
Printable View
Трябва да се изчака един ден, за да се измие за първи път косата, защото косъмчетата са още много нестабилни и затова. След това в къщи 10 дена всеки ден трябва да се мие.
Здравейте , миналата година май месец бях в Истанбул за трансплантация на коса ( към 4000 фоликула ) при д-р Демир . Имам вече краен резултат ( след 1 година казаха че се разбира крайния резултат ) .Резултата е видим и съм много , много доволен По нищо не личи че е присъдена и стои много добре , мога да споделя снимки който желае и да съдействам с нужната информация за всичко свързано с трансплантацията и пътуването до Истанбул. Екипа им е млад като цяло , но знаят много добре какво правят и са професионалисти в това . .Оставям телефон за връзка - 0876699266.Добавете ме във вайбър ,ако искате да споделя снимки преди и след трансплантацията
В крайна сметка се реших и си наравих и аз операция с присаждане.
Питането ми е следното: Колко често и как си миете косата след операцията, имам оредвид след като минат 2 седмици.
На мен лично ми се налага през ден измиване, като гледам да не ползвам много агресивни шампоани.
След операцията остава ли подута главата много ?
Главата ти става като на Франкенщайн ;)
Да споделя и моята история.
Бях в Турция преди 1 месец за трансплантация и ми бяха присъдени около 3000 фоликула .Attachment 61Attachment 62Attachment 63Attachment 64Attachment 65Attachment 66Attachment 67Attachment 68Attachment 69
Последната снимка е от днес и сега в период на чакане около 3-4 месеца да започне да се показва новата коса :)
Хайде и от мене 4 месец снимки от вчера.... започвам вече 5 месец
Attachment 72
Attachment 73
Не се вижда на снимките от дългата ти коса,но новата започна ли вече да се показва?
Е как да не се вижда ? предната част до средата на косата ми е новата коса това израсналoто ....то си личи до къде е моята си коса а по рядкото е присаденото,но все още е рядко има още да се сгъстява,до 12 месеца има много време като се има предвид че бях гола глава доста бързо ми порасна 4550 фоликули Dr Demir .аз пия и витамини също и пръскам с спрей, който доктора ми каза.
Браво
Ще споделиш ли какви витамини пиеш и какъв спрей са ти дали?
Hairforte spray %3 Propacil (Man) 60 ml и Xpecia Tablet 60 tablets (Man) на Hair Pharma ....от Турция ми ги доставят..сега съм в кратка почивка откъм витамините пак ще се зареждам този месец,,,мисля да отида на дерматолог за преглед мисля че напипвам други малки косъмчета боцкат от моята си коса(неприсадената) мисля, че се дължи на тези витамини и спрей ако потвърди ще ги продължа дълго време
Значи имат ефенкт.Ще ги потърся в градът който живея или в amazon ако ги има.
:)
Имаш ли снимка от преди операцията?
да имам
Attachment 75
Колко ти струва цялото това нещо?
За един лекар цената е много добра. Доколкото знам в Турция има много нелегални клиники, които и за 1500-1800 евро правят операции. Но трябва да си много храбър за да си играеш със здравето и доста се учудвам на такива хора, които ходят да се оперират при незнайни от никого съмнителни лица.Това е кръвна операция, и в такива нелегални клиники има опасност от заразяване с разни болести, ако има проблем по време на операцията няма доктор, който да съдейства и да помогне, разбира се кой знае какъв ефект неможе да очакваш, напротив ще се чудиш после къде да ходиш за коригиране на резултата.Най- добре се обръщайте само към лицензирани доктори.
Че докторите в турция където извършват наистина операции са само няколко, тук във форума в списъка са дадени, аз там гледах и се насочих.А в другите там клиники и т.н.те всички са еднакви и от към ниско качество и работят на един принцип - само екип без лекари.
Нещата са такива каквито са, съгласен съм...
Към осведомените, ако по принцип имаш слабо кръвобращението в зоните на плешивост, ще повлияе ли на захващането на присадките?
Здравейте.
Аз също се подложих на процедурата при Др. Демир и останах много доволен. Всичко мина перфектно. Преди това разбира се прерових всичко за всяка клиника и се видях с доста хора с присадена коса, като си взех доста поуки и съвети от тях. Ето линк с мои снимки преди и след процедурата. https://www.kosopad.bg/forum/showthread.php?t=167 Присадих си 2100 присадки общо на темето и на бритона. Който иска може да ми пише във Фейсбук ето линк https://www.facebook.com/ynenov . Ще помогна на всеки и ще ви дам съвети за всичко за каквото се сетите!
Имам въпрос в 6 месец съм от присаждането на коса имам на скалпа някакви бели наслоявания какво е това ? и нормален процес ли е? като финни корички и пърхот на такова място
Може да е от шампоана, който използваш или може кожата на скалпа да се обновява.
мерси... най вероятно е от шампоана
Здравейте,
Бихте ли ми казали, има ли възможност да се носят шапки след трансплантацията на коса. Планувам да се подложа на интервенцията, но ме притесняват атмосферните условия през зимата, както и неприятно изглеждащата зона, преди да порастне косата след 12-18 месеца.
Здравей
Разбира се, че може да се носи шапка след процедурата, но първите седмици след операцията избягвай да слагаш.
Няма нищо притеснително след процедурата, първата седмица докато като зарастнат раните и след това на мен не ми личеше много много че са ми правили нещо.
Може да се носят шапки зимата това не е проблем. Косата ще пада и ще расте, но не изглежда неприятно през целият този период, това си е твоята естествена коса.
Следя темата от дълго време и тъй като състоянието ми се влошава, искам да попитам:
Кой е най-добрият метод за присаждане на коса?
Дали вече има вариант да се присажда коса от друг донор, от друг човек?
Говори ли се за някакви бъдещи нови техники и методи, които ще са разпространени след години?