Какво да кажа незнам, може би се изразих глуповато. Просто имах моменти на притеснения и съмнения и предполагам не съм единствен. :)Но явно е рано за такова съмнения.Малко съм и нетърпелив:rolleyes:
Printable View
Какво да кажа незнам, може би се изразих глуповато. Просто имах моменти на притеснения и съмнения и предполагам не съм единствен. :)Но явно е рано за такова съмнения.Малко съм и нетърпелив:rolleyes:
Здравейте
Присъединявам се и аз към групата с присадена коса. Минаха 2 седмици, как ви се вижда ?
Забравих за снимката.:D.. ето я
Attachment 91
Привет
Тъй като търсих търсих и не намерих почти никаква информация за тези техники с вакум за присаждане на коса , които тук в българия се предлагат под различни имена - ava fue, smart gratf и подобни.....много странно, никъде другаде като търсих за трансплантацията нито в европа, нито в турция, не се говори и споменава за тези техники. Нещо ме съмнява:confused:
Отговарям и тук и ще се повторя
Нормално, съмненията ти са основателни, нали знаеш как е у нас, когато няма нищо друго правиш си реклама и използваш трикове - най - добър, най- нов метод, като вземеш някаква машина, без нищо да правиш. Като нямат в България никакъв опит, професионализъм , екипи и добри ръце, използват подобни машини, които надали са скъпи. Кой ще дава толкова време също. Ако бяха толкова ефективни подобни техники защо никъде другаде и никой от добрите лекари по света няма да чуеш , че ги използват. Това само по себе си показва всичко.
Това явно е нова мода, да се занимаваш едновременно с ринопластика, слагане на силикон, зъби и присаждане на коса, един лекар не може едновременно да прави всичко, това никъде го няма, само в бг както винаги. Лекаря трябва да бъде специализиран само в една област, в случая в присаждането на коса, това е операция от 6 до 9 часа и изисква специален опит и професионализъм. Един лекар може да бъде добър само в 1 област, в случая трябва да бъде в областа на присаждане на коса. Един ден не може да правиш корекция на нос, на другия ден да трансплантираш коса, а на следващият да слагаш силикон, къде се е видяло и чуло това:eek:
Не препоръчвам при такива многофунционални доктори да се ходи, някои само си пробват шанса, сложат някаква уж нова машина и ако се върже някои случайно добре дошло експерименти да ти правят:mad:
Първо спрете с тези машинки техники ava, smart , х фуе и т.н. умният човек първо пита за доктора, какъв опит има, сертификати за присаждане на коса и резултати. Не препоръчвам на никой в Бг да си присажда коса ако си мисли да го прави, защото ще получиш 0 резултат от безопитни “специалисти”. Съгласен съм, че покрай рекламирането на машинки и техники се прикрива кой е лекаря, какъв опит има, разбира ли изобщо нещо от присаждането. Затова всеки ден излизат разни техники под различни имена. Маркетингови трикове;)
При присаждането на коса в цяла свят има 2 техники, това са ръчна и автоматична. Коя е по добра, зависи от лекаря, опита и доктора ще реши кой метод е добре да приложи. Разликата в методите е начина, по който се извършва екстракцията, другите етапи са еднакви.
В България се използва автоматично Fue под различни имена просто, не е нещо различно, ново и по-добро. След като не можеш да отделиш време и нямаш достъчен опит и екип, ползваш машина. Опитният лекар , доброто състояние на донорската зона, големината на проблемната зона, показват ефекта и резултата, другото всичко е въздух под налягане и нищо друго. Спрете да се обърквате в подобни реклами за най- различни техники, защото всеки ден ще се появява някой с някакъв уж нов метод и техника, това са измислици.
Гледайте резултатите , опита и работата на доктора.
Приятели, моля ви , придържайте се към темата! Има отделна тема относно присаждане на коса в България.