Здравей, при кой доктор си направи присаждането и колко графта.
Printable View
Здравей, при кой доктор си направи присаждането и колко графта.
Толкова голям проблем е нямал сякаш, само отпреде.
Малък или голям проблем, всеки си решава какво да прави. Поздравления за резултата Ekro.
Ekro сякаш изчезна, но поне показа резултата си;)
Здравейте на всички форумчани. Преди 30 дни ми беше операцията. Нямам оплаквания, просто се тревожа малко. Мисля си дали ще имам ефект , какъв ще бъде и т.н. За сега нищо не забелязвам.
Приятелю тревоженето в никакъв случай няма да ти помогне и какво ще промениш ако се тревожиш. 30 дни са минали само, ефект няма как да имаш за толкова кратко време. Прочети добре, не си се информирал, има си определен период за който пониква косата и се иска търпение наистина. От собствен опит ти казвам колкото по- малко се безпокоиш по- добре, живей си нормално, пази се, спазвай препоръки ( трябва да са ти дали такива) и това е. След няколко месеца пиши как върви.;)
Уоу...за 1 месец да ти поникне нова коса и да имаш резултат, все още няма такова техника. Всеки иска бързо, но организма си има своите планове:)
Обикновено към шестия месец 40-50% от косата нараства. Изненадан съм да чуя за толкова ранен период да се очаква резултат. Крайният ефект от трансплантацията може да отнеме 12/18 месеца, за да се достигне максимума.