Трябва да се изчака един ден, за да се измие за първи път косата, защото косъмчетата са още много нестабилни и затова. След това в къщи 10 дена всеки ден трябва да се мие.
Printable View
Трябва да се изчака един ден, за да се измие за първи път косата, защото косъмчетата са още много нестабилни и затова. След това в къщи 10 дена всеки ден трябва да се мие.
Здравейте , миналата година май месец бях в Истанбул за трансплантация на коса ( към 4000 фоликула ) при д-р Демир . Имам вече краен резултат ( след 1 година казаха че се разбира крайния резултат ) .Резултата е видим и съм много , много доволен По нищо не личи че е присъдена и стои много добре , мога да споделя снимки който желае и да съдействам с нужната информация за всичко свързано с трансплантацията и пътуването до Истанбул. Екипа им е млад като цяло , но знаят много добре какво правят и са професионалисти в това . .Оставям телефон за връзка - 0876699266.Добавете ме във вайбър ,ако искате да споделя снимки преди и след трансплантацията
В крайна сметка се реших и си наравих и аз операция с присаждане.
Питането ми е следното: Колко често и как си миете косата след операцията, имам оредвид след като минат 2 седмици.
На мен лично ми се налага през ден измиване, като гледам да не ползвам много агресивни шампоани.
След операцията остава ли подута главата много ?
Главата ти става като на Франкенщайн ;)