Моят проблем е в това, че косата ми започна със силно темпо да пада.По принцип съм нервен човек, а това сега още повече ме изнервя и никой не може да стои вече до мен. Какво да сторя?!
Printable View
Моят проблем е в това, че косата ми започна със силно темпо да пада.По принцип съм нервен човек, а това сега още повече ме изнервя и никой не може да стои вече до мен. Какво да сторя?!
Успокой нервите първо, тогава гледай косата.Може и от това да е започнала да пада и попадаш в един кръговрат.А повече нерви до нищо добро няма да доведат. Гледай да спортуваш, да изразходваш излишната насъбрала енергия. За косопада витамини почвай да пиеш.
Старая се да не нервнича. Започнах да приемам на билкова основа успокоителни.
Какви витамини да пия повече?
Здравей! Успокояващите мента, глог и валериан помагат в такива ситуации. И аз често изпадам в такива ситуации - изнервям се покрай изпити (защото съм студентка) и от нервите и стреса ми излиза пърхот и косата ми почва да пада. Като бонус - не само се чувствам зле, ами почвам и да изглеждам зле. В случая пия на капки тези билкови успокоителни, а за косата си намерих един шампоан, който стабилизира положението. Това е шампоана против косопад на dsd de luxe - изчиства и пърхота и нямам проблем. А като мине сесията ми проблемите изчезват. И така до следващата.
Стискам палци да се справиш с косопада!